Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana Slovenka brez otrok odpotovala daleč stran

26. 1. 2018; 11.00
Avtor: K.M.
Tjaša Perko

Tjaša Perko foto: M24

Ob tem se vseeno počuti čudno in neprijetno.

Slovenska kaskaderka, blogerka in žena slovenskega smučarja Roka Perka, Tjaša Perko, je tokrat svoje fante pustila doma. Sama pa se je, prvič, odkar si je ustvarila družino, odpotovala daleč, saj bo v Združenih državah Amerike obiskala brata. Fantje se bodo doma morali znajti sami, njej pa ob tem vseeno ni najbolj prijetno. Preverite, kaj je zapisala na družbenih omrežjih. 

"Prvič, odkar sem mama, čakam sama na tako dolg let . Že pogrešam fante in dejansko sedim in pijem kavo ... sama. Čudno je in ni mi ravno všeč, nobenega ne tišči lulat in nihče mi ne postavlja 173949 vprašanj hm ... Za malo več kot 1 teden se vloge zamenjajo. Čas z atijem bo vsaj malo nadoknaden in moj čas z bratom tudi. Bucket list želja bo izpolnjena. Več v instagram zgodbah, kdo pa rabi spanje?"

Ker je Rok ravno sredi rehabilitacije po poškodbi, lahko brez težav za nekaj dni ostane doma in tako nekaj kvalitetnega časa preživi s svojima sinovoma. Tjaša pa bo v tem času z bratom Alexom obiskala Los Angeles, Las Vegas, nacionalni park Grand Canyon in pa Kalifornijo. 

prejšnji članek
Končno so ujeli nosečniški trebušček Kylie Jenner
Svet slavnih
Končno so ujeli nosečniški trebušček Kylie Jenner
naslednji članek
Obletnico revije pokvarila epska photoshop napaka
Svet slavnih
Obletnico revije pokvarila epska photoshop napaka