zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zdravniki zakrivili smrt zvezdnika serije Črni gad?

29. 1. 2018; 11.58
Avtor: V. M.
V 76. letu starosti je umrl igralec in komik Howard Lew Lewis. Njegova družina je prepričana, da odgovornost za smrt nosijo zdravniki …

Howard Lew Lewis je bolehal za demenco. foto: YouTube

Howarda Lewa Lewisa smo lahko na naših malih zaslonih spremljali v priljubljeni humoristični seriji Črni gad (op. prev. Blackadder), ki se je v zgodovino zapisala kot najboljša britanska TV- serija vseh časov. Situacijska komedija je bila začinjena s krutim črnim humorjem, v glavni vlogi pa je z vrhunsko igro blestel legendarni Rowan Atkinson. Če ste tudi vi spremljali nanizanko, potem se nemara spomnite tudi igralca, sicer poznanega po vzdevku Lewy.

foto: youtube

76-letnik je pred dnevi preminil v bolnišnici v Edinburgu, kjer se je zdravil za demenco. Zaradi sumljivih okoliščin zvezdnikovo smrt preiskuje policija. Njegova družina je namreč prepričana, da je vzrok smrti povečan odmerek zdravil. Ali je sum utemeljen, bo znano kratkem, do tedaj pa v medijih odmeva prizadevanje Howardove hčerke, ki je odločena, da bo pravici zadoščeno. Kot pravi, so očetu zdravniki odmerili alfentanil, ki ga sicer prejemajo rakavi bolniki. Gre za zdravilo, ki je tridesetkrat močnejše od morfija, zakaj ga je igralec sploh prejel, pa za enkrat še ni znano. ''Moj oče ni imel raka, prav tako ni imel nobene srčne bolezni. Kar naenkrat so mu zamenjali zdravilo, prepričana sem, da ga je to ubilo,'' je jasna hčerka Deborah Milazzo.

prejšnji članek
Tedenski numeroskop: Čas je za drugačnost!
Zdravje
Tedenski numeroskop: Čas je za drugačnost!
naslednji članek
Obupana Suri že pet let ni videla očeta
Svet slavnih
Obupana Suri že pet let ni videla očeta