pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Turški Jude Law življenje obrnil na glavo

12. 2. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
Ceyhun Mengiroğlu

Ceyhun Mengiroğlu foto: Paramparca

Poznamo ga kot skromnega Deniza iz priljubljene serije Tuje življenje. Pa ste sploh vedeli, kako močno se je turškemu lepotcu življenje obrnilo na glavo?

Ceyhun Mengiroğlu je zapeljivi zvezdnik, ki ga lahko spremljamo v priljubljeni turški nadaljevanki Tuje življenje. Mediji so ga že pred leti označili za dvojnika Juda Lawa, njegove obrazne linije namreč neverjetno spominjajo na obraz slavnega ameriškega igralca. A četudi danes tudi sam Ceyhun uživa slavo in zvezdniško razkošje, nekoč ni kazalo, da bo njegova življenjska pot posegla po zvezdah.

31- letnika, ki se je pred slavo na televizijskih zaslonih preizkusil tudi v manekenskih vodah, je namreč čakala nekoliko drugačna usoda. Njegov oče je namreč priznani kuharski šef, ki mu je v letih odraščanja vzbudil zanimanje za delo na področju turizma. Igralec je tako zakorakal v očetu ljube vode, kjer je nekaj časa sicer delal skupaj z njim, a kaj kmalu ugotovil, da to ni delo, ki bi ga osrečevalo.

Ko je štel 23 let je sprejel življenjsko odločitev, restavracijam in hotelom pomahal v slovo in se odpravil na lov za sanjami. Sprva se je preizkusil v manekenstvu in kmalu spoznal, da lahko dobro unovči svoj obraz. Ceyhun namreč še zdaleč ni ostal neopažen. Velika prelomnica se je zgodila leta 2012, ko se je na tednu mode v Instanbulu sprehodil po modni brvi. Z nonšalantno držo, razpeto majico in cigareto v ustih je pritegnil pozornost medijev, ki so nanj hipoma usmerili žaromete. Tako se je začelo. Prejel je ponudbo za svojo prvo vlogo v seriji Sreča, na viharno potovanje televizijskih zvezd pa ga je popeljal lik Deniza, ki ga lahko spremljamo tudi pri nas. A medtem ko ga spremljamo v seriji Tuje življenje, se sivooki lepotec že mudi na snemanju nove serije Sanje. Kot kat kaže, se življenje postavnega Turka tako ali drugače vrti okoli telenovel. Ko se danes ozre nazaj, se mu namreč zdi, da živi tuje življenje. Z malo sreče je namreč dosegel sanje.

prejšnji članek
Zvezdana Mlakar na skrivnostni poti
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar na skrivnostni poti
naslednji članek
Neprespane noči Ane Klašnja
Svet slavnih
Neprespane noči Ane Klašnja