Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marko Potrč pred novo veliko vlogo v svojem življenju

8. 2. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
planet2

Marko Potrč foto: Planet TV

Odzivi na to potezo pa so mešani ...

Priljubljeni slovenski televizijski voditelj se le redko ustraši izziva. Tudi tokrat ni bilo nič drugače. Marko Potrč je namreč pred novo veliko življenjsko vlogo, stopiti pa bo moral tudi v velike čevlje. Mu bo uspelo? 

Marko bo namreč v novi sezoni prevzel vlogo voditelja šova The Biggest Loser Slovenija in bo tako nadomestil Špelo Grošelj, ki se je tekmovalcem in gledalcem v prvi sezoni močno prikupila. Res je, izkušeni voditelj bo moral stopiti v velike čevlje, a se izziva vseeno ne bo ustrašil.

"The Biggest Loser Slovenija združuje šport in televizijo, kar že samo po sebi zagotavlja, da bom v novem izzivu izredno užival," pravi Marko, ki prisega na aktivni življenjski slog: "Vem, kako je trpeti na treningu. Ampak odkrito – jaz v tem uživam. Prav to bom skušal približati tekmovalcem: kako najti zadovoljstvo v trpljenju na treningu." Marko prav tako pazi na prehrano, ki je pomemben dejavnik. Pri njej je zelo discipliniran in dodaja, da redno upošteva jedilnike, ki jih sestavi skupaj z bratom, ki je tudi osebni trener. 

Sicer pa več podrobnosti o novi sezoni še ni znanih. Planet TV samo obljublja, da bo več znanega kmalu in da bodo poleg novega voditelja predstavili tudi osvežen šov. 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

prejšnji članek
Ilka Štuhec že na smučeh!
Svet slavnih
Ilka Štuhec že na smučeh!
naslednji članek
Zadnji del filma 50 odtenkov že navdušuje po svetu
Kultura
Zadnji del filma 50 odtenkov že navdušuje po svetu