Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ William prvič o tem, če s Kate pričakujeta dvojčka

11. 2. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
william in kate

foto: Profimedia

William in Kate svojega tretjega otroka pričakujeta v mesecu aprilu. Zdaj pa je princ prvič spregovoril, če se bo družina res povečala za 2 člana.

Že skoraj od vsega začetka tretje Katine nosečnosti se pojavljajo govorice, da pričakuje dvojčka. Zdaj pa so s tem podatkom tudi direktno soočili princa Williama, ki je imel na vse skupaj kar zanimiv odgovor. 

Razkril je, da ker pričakujeta otroka v aprilu, zdaj skrbita za to, da se čim več naspita. Odzval pa se je torej tudi na govorice o dvojčkih. Povedal je sledeče: "Dvojčka? Mislim, da bi bilo z dvojčkoma preizkušeno moje mentalno zdravje. Dva sta v redu, ne vem, kako se bom soočil s tremi. Kronično bom utrujen" S tem pa je skoraj 100 % potrdil, da Kate pričakuje samo enega otroka in da bodo od aprila naprej postali zgolj 5-članska družina. 

Kate pa se kljub nosečnosti ne umirja. Po vrnitvi iz Švedske in Norveške je hitro nadaljevala s svojimi vsakodnevnimi obveznostmi. Njuna prva uradna prireditev pa bo na sporedu že naslednji vikend, ko se bosta skupaj udeležila tradicionalne podelitve britanskih filmskih nagrad BAFTA. 

prejšnji članek
Ta slavni fantek je dopolnil 40 let!
Svet slavnih
Ta slavni fantek je dopolnil 40 let!
naslednji članek
Znanemu ameriškemu igralcu umrl dveletni sin
Svet slavnih
Znanemu ameriškemu igralcu umrl dveletni sin