ana dolinar 1 Odkrito.si

Joj, kako sta zrasli punci Ane Dolinar!

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

nessie Svet24.si

VIDEO: Nessie obstaja! "Videla" jo je 8-letna ...

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

donald melania trump Njena.si

Donald Trump poskrbel za ogorčenje

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

Nick Vujičić srečen do neba!
| V. M.

Nick Vujičić srečen do neba!

Nick Vujičić ima tri razloge za srečo …

Nick Vujičić je bil dan pred valentinovim nasmejan do ušes. Svetovno znani motivator brez rok in nog ima namreč tri razloge za slavje, ob čemer ne skriva radosti. Kot je povedal svojim virtualnim sledilcem, sta s soprogo Kanae slavila šesto obletnico poroke, njun prvorojenec Kiyoshi je praznoval peti rojstni dan, proslavili pa so tudi izid njegove nove motivacijske knjige 'Be The Hands and Feet'. Trije prelepi razlogi za veselje, kajne?

''Praznovala sva šesto obletnico poroke! Wow, kako neverjetnih šest let zakona in čudovito življenje, polno blagoslovov. Pa praznovanje Kiyoshijevega petega rojstnega dne in jutri je valentinovo! Praznujemo tudi izid moje nove knjige … Na zdravje še na mnogo let, ki so pred nami,'' se svojega življenja in družinske sreče veseli očka štirih otrok.

Foto: Facebook - Nick Vujičić s hčerkama, Olivio in Ellie.

Čustvena je bila tudi Nickova soproga, ki je ob sinkovem rojstnem dnevu takole izlila svoja čustva: ''Pred petimi leti sem zaradi njega postala povsem drugačna oseba, boljša. Vse najboljše mojemu prvorojencu Kiyoshiju. Ne bi si mogla želeti boljšega sina, tako prisrčen si, pol sočutja do drugih, potrpežljiv in resnično rad pomagaš mamici pri opravilih. Tako sem srečna, ker si del mojega življenja. V čast mi je, da te lahko gledam odraščati …''