vodičar Odkrito.si

Usodni da Mihe Vodičarja, prišla tudi bivša

helena blagne Svet24.si

Helena, Salome, Desa in Zvezdana o menopavzi

Harlequin ichthyosis, luske Svet24.si

VIDEO: Mati svojega enoletnega sinčka dvakrat na ...

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Selena Gomez, italija Najstnica.si

Selena Gomez ujeta v naši sosednji državi

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo angeli?

kolsek natalija 16_1 100 Njena.si

Natalijo Kolšek ujeli policistki

Martina Ipša divje hujša
| V. M.

Martina Ipša divje hujša

Paleta čustev v teh dneh preveva Martino Ipša. Od zagnanosti, uporništva do mamljivih prebliskov, ko vse pošlje v tri krasne in z užitkom zmlati krožnik slastnih jedi.

Klonila je tudi naša simpatična komediantka Martina Ipša in svoje telo predala novi fitnes trenerki, v upanju, da ji bo uspelo oklestiti kilograme. A brez Ipšinega truda rezultatov pač ne bo, zlasti, ker tako rada krši zastavljena pravila.

Martina svoje zabavne podvige deli s prijatelji na družabnem omrežju, kjer je tekom video vsebine razkrila, da se večkrat vrne v fitnes kot Lassie domov. Tokrat verjame, da bo zelo hudo in se pošali, da bo nemara do naslednjega videa že suha. Kot kaže, jo je trenerka Neva pošteno vzela v roke, po treningu je bila namreč Martina vidno izčrpana. A del shjuševalne misije je tudi prilagojen jedilnik, ki pa se ga stand-up komediantka nič kaj pridno ne drži.

Foto: Lifeclass - Martina Ipša

Martina pove, da mora beležiti, vse kar zaužije. ''Kako bi komentirala ta vikend? Ata je imel rojstni dan, stvari so se dogajale. Edino, kar lahko rečem, da bi lahko napisala trenerki je: 'Nočeš vedeti!' Potem vam je vse jasno, kajne? Predvsem zaradi tega, ker ni živali, rastline, minerala in agregatnega stanja, ki ga ne bi konzumirala.''

Ja, ampak zabavni Martini se je tudi to pošteno maščevalo. Kot lahko vidite v priloženem videu, jo je trenerka divje izčrpala, Martina pa za konec samo še pripiše: ''Se vidimo naslednjič, če bom še živa.''