vodičar Odkrito.si

Usodni da Mihe Vodičarja, prišla tudi bivša

helena blagne Svet24.si

Helena, Salome, Desa in Zvezdana o menopavzi

Harlequin ichthyosis, luske Svet24.si

VIDEO: Mati svojega enoletnega sinčka dvakrat na ...

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Selena Gomez, italija Najstnica.si

Selena Gomez ujeta v naši sosednji državi

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo angeli?

kolsek natalija 16_1 100 Njena.si

Natalijo Kolšek ujeli policistki

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za finančne težave
| K.M.

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za finančne težave

Odrekanje je del vsakega vrhunskega športa. A poškodba lahko hitro vse skupaj obrne na glavo.

Tega se zaveda tudi Mateja, lik v novi slovenski televizijski seriji Gorske sanje, ki kmalu prihaja na Planet TV. V vlogo mlade smučarke Mateje bo tokrat stopila Vesna Ponorac, ki smo jo že spoznali v seriji Česnovi. V seriji pa se ji bodo pridružila tudi številna zveneča imena slovenskih malih ekranov. 

Foto: PLANET TV - Ženske članice družine Robnik.

Tokrat se Planet TV seli v gore. V alpskem, gorenjskem okolju se bo odvijala sodobna zgodba mlade ljubezni (Roka in Mateje), ki ji na poti stoji veliko preprek, predvsem pa vplivni družini, ki sta med seboj sprti in nasprotujeta mladi ljubezni. Na eni strani bo družina Osterc-Rebnik, ki ima že 170 let v lasti manjši hotel z gostiščem, a je ta trenutno obremenjen s krediti, ki jih je vzela babica Amalija, da bi financirala cvetočo smučarsko kariero vnukinje. Na drugi strani pa je Rokov dedek Maksimilijan Starman se je medtem pred leti preselil na Gorenjsko iz Ljubljane. Je ambiciozen poslovnež, lastnik verige trgovin, ki v vasi odpira velik, sodoben hotel in s tem postaja direktna konkurenca Amalijinemu gostišču. 

Foto: PLANET TV

Foto: PLANET TV - Gorske sanje bodo prvič na sporedu že v ponedeljek, 12. marca, ob 21.00 na Planet TV.

Mateja, prespektivna smučarka, se hudo poškoduje, zato je njena kariera začasno zaustavljena, sponzorske pogodbe pod vprašanjem. Družina je zato v težkem finančnem stanju. Katera stran bo zmagala tokrat? 

V seriji se bodo poleg Vesne in Daria Nožića Serinija, ki bo upodabljal Roka, predstavili še številni znani obrazi. Med drugim tudi Judita Zidar, Primož Vrhovec, Jure Ivanušič, Alenka Tetičkovič, Ranko Babić, Karin Komljanec, Urška Hlebec, Urška Vučak, Matjaž Javšnik in številni drugi.