Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zimske radosti znanih Slovenk in Slovencev

6. 3. 2018; 08.00
Avtor: Andreja Comino, Lara Paukovič, Zvezde
david 2

David Urankar je že večkrat povedal, da z družino obožujejo sneg. foto: Revija Zvezde

Končno je napočil čas, ko je sneg pobelil naše kraje, družbena omrežja pa so poleg pustnih mask preplavile fotografije naših zvezdniških znancev, ki se bodisi sončijo na snegu bodisi uživajo v dolgih sprehodih in gradijo snežake.

Rekorderja med snežaki sta letos naredila glasbenika Natka Geržina in Zvone Tomac. Ne verjamete? Le poglejte sliko, ki jo objavljamo.

Prekrasna tudi brez šminke

Takole si je pred kratkim pevka Natalija Verboten privoščila sproščen športni dan, ko se je z družino odpravila uživat zimske radosti. Čeprav je na odru vedno brezhibno naličena in urejena, se v prostem času skorajda ne liči, zaradi česar je videti še mlajša.

Natalija Verboten foto: Revija Zvezde

Popoln model za vse stvari

Marsikateri ženski se zdi prav krivično, da je – ne glede na to, kaj da nase Iryna Osypenko Nemec – vedno videti, kot bi ravnokar prišla od frizerja in z modne brvi. Nekateri se šalijo, da bi se lahko ovila tudi v vrečo krompirja, pa bi bila to na njej najlepša večerna obleka. Ko si je nadela belo krzneno kapuco, pa se je v hipu spremenila v zapeljivo snežno vilo.

Iryna Osypenko Nemec foto: Revija Zvezde

Športno druženje s hčerko

Modna oblikovalka Mojca Celin, ki ustvarja pravljično lepe večerne obleke, se sama najbolje počuti v udobnih in praktičnih kavbojkah. Nedavno pa je neznansko uživala tudi v smučarski opravi, ko sta se s hčerko odpravili na smučanje. V kombinezonih in s čeladami sta bili skoraj neprepoznavni.

Mojca Celin foto: Revija Zvezde

Mož je najboljši modni dodatek

Nekdanja miss universe Nataša Pinoza se je v zadnjih letih skoraj popolnoma umaknila izpod medijskih žarometov in se le poredko pojavlja na družabnih dogodkih. Odkar je poročena in mama, temnolasa Sevničanka čas najraje preživlja s svojim postavnim možem in sinom. Še posebej ljubi so jima kratki pobegi v naravo.

Nataša Pinoza foto: Revija Zvezde

David Urankar

Voditelj je že večkrat povedal, da z družino obožujejo sneg – za zimske počitnice tako v kepanju, smučanju in drugih zimskih aktivnostih niso uživali le doma, ampak so se odpravili smučat v sosednjo Avstrijo. Fotografij z belih strmin na Davidovem Instagramu ni manjkalo.

Manca Špik

Za pevko Manco Špik je letošnja zasnežena zima še posebej čudovita, saj v snegu prvič uživa tudi njena hči Lana. Lana je z mamino pomočjo tako zgradila svojega prvega snežaka, čisto prvič pa je sedla tudi na sanke.

Manca Špik foto: Revija Zvezde

Zvone Tomac in Natka Geržina

»Tudi iz 4 cm materiala se da nekaj narediti,« je Zvone Tomac zapisal pod tole fotografijo velikanskega snežaka, ki sta ga z ženo Natko zgradila še pred novo pošiljko snega, ko se je bela snežna odeja že počasi topila. »Dober je, samo Polskava je zdaj brez snega!« pa se je glasil eden od komentarjev na Zvonetovem Facebooku.

Zvone Tomac in Natka Geržina ... foto: Revija Zvezde

... sta letos naredila rekorderja med snežaki. foto: Revija Zvezde

foto: Revija Zvezde

foto: Revija Zvezde

foto: Revija Zvezde

prejšnji članek
Pink razkrila, kaj se dogaja v zakulisju
Svet slavnih
Pink razkrila, kaj se dogaja v zakulisju
naslednji članek
FOTO: Coco Austin in njena mala dvojnica
Svet slavnih
FOTO: Coco Austin in njena mala dvojnica