vodičar Odkrito.si

Usodni da Mihe Vodičarja, prišla tudi bivša

helena blagne Svet24.si

Helena, Salome, Desa in Zvezdana o menopavzi

Harlequin ichthyosis, luske Svet24.si

VIDEO: Mati svojega enoletnega sinčka dvakrat na ...

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Selena Gomez, italija Najstnica.si

Selena Gomez ujeta v naši sosednji državi

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo angeli?

kolsek natalija 16_1 100 Njena.si

Natalijo Kolšek ujeli policistki

Tragično: Umrl ključni igralec serije Gorski zdravnik
| K.M.

Tragično: Umrl ključni igralec serije Gorski zdravnik

Nemški mediji poročajo o tragični smrti priljubljenega igralca.

Serija Gorski zdravnik je izgubila enega izmed svojih ključnih likov. Star 85 let je včeraj namreč umrl Siegfried Rauch, ki je upodabljal modrega in priljubljenega zdravnika Romana Melchingerja, ki je Martinu Gruberju prepustil svojo prakso, a vseeno ostal eden izmed glavnih likov serije. 

"Dragi oboževalci serije Gorski zdravnik. Danes zjutraj je do nas prišla novica, da je za posledicami padca po stopnicah umrl igralec Siegfried Rauch. Bil je eden izmed najbolj simpatičnih igralcev v Nemčiji. Poleg njegove vloge Romana v našem Gorskem zdravniku, je preživel več desetletij kot kapitan Paulsen na Ladji sanj. Počivaj v miru," so zapisali na uradni facebook strani oboževalcev serije. 

"Vedno te bomo pogrešali dragi Siegfried, Ostali smo brez besed," pa so zapisali na uradni facebook strani serije. 

Na nepričakovano smrt soigralca pa so se odzvali tudi člani ekipe priljubljene serije. Glavni igralec serije Hans Sigl, ki v seriji upodablja Martina Gruberja je na facebooku zapisal: "Tišina. Počivaj v miru prijatelj." Mark Keller (zdravnik Alexander Kahnweiler) je zapisal: "Žal mi je za to novico. Počivaj v miru dragi Siegfried." Natalie O’Hara (Susanne Dreiseitl) pa je na svojem facebook profilu preprosto zgolj spremenila naslovno fotografijo, na kateri zdaj pozira s tragično preminulim igralcem. 

Igralčeva ekipa za stika z javnostmi je sporočila zgolj to, da je za posledicami padca po stopnicah umrl v svoji hiši vasici na jugu mesta München in ne na gasilski zabavi, kot poročajo nekateri mediji. Za dejanski vzrok smrti oziroma dejanski vzrok za sam padec pa bo potrebno počakati na rezultate obdukcije. 

Počivaj v miru.