janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

neymar re Svet24.si

VIDEO: Brazilci v šoku: so ostali brez Neymarja?

boris-becker_re Svet24.si

Beckerjev diplomatski potni list v bistvu ...

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

Nick Vujičić Njena.si

Žena Nicka Vujičića iskreno o tem, kaj čuti do...

Iskreno priznanje slovenske igralke: Nimam za plačo
| K.M.

Iskreno priznanje slovenske igralke: Nimam za plačo

Je Ana Maria Mitič popolnoma na dnu?

Slovenska igralka, moderatorka, stand up komedijantka in improvizatorka Ana Maria Mitič je na svojem facebook profilu kar malce šokirala s svojim zadnjim zapisom. Kdo, oziroma kaj, jo je tako razjezil, da je zapisala spodnje besede?

"Žalostna sem. Ena neki računa bruto-neto SP plače, drugi hara po glasbenih lestvicah (od 50 hitov je napisal 49 njih), spet tretji poučujejo javno nastopanje brez ene izkušnje, da ne govorimo o specialistih za makete in Excell ... Ampak boljše, da sem tiho, ker sem očitno samo 'fovš'. Itak, da sem. Ker je jutri petnajsti in nimam za plačo. Zato, ker si plačujem faks, da bom kaj znala v lajfu in da bom zmogla tolmačit lastne bilance, vedela, kaj podpisujem v tripartitni pogodbi in vsaj približno štekala upravni postopek. Ampak kot kaže, sem glupa in narobe ravnam. Oh, mama, kaj me nisi rodila za modno blogerko," je svoja občutke na facebooku izlila Mitičeva. 

Kljub vsemu pa je na ta zapis dobila kar nekaj pozitivnih odzivov in pa predvsem besed spodbude. Ena od prijateljic ji je zapisala: "V resnici pa bi ti bil lahko marsikdo fovš. Ker si iskrena, zabavna, lepa in samosvoja. Ker si čisto vsakdanja in hkrati drugačna. Ker znaš gledati in poslušati. Ker nisi važička, ampak zanimiva afna. Si dobrosrčna in iskrena. Vedno in povsod. Pa kaj, če štukaš iz meseca v mesec, pa kaj! Zmoreš pa pogledati v oči in verjamem, da ponoči mirno spis. To je to, hvala, ker si takšna. Tako te imamo radi."

Kaj točno je spodbudilo ta zapis slovenske igralke zaenkrat še ni znano. Zagotovo pa gre za monopole posameznikov v Sloveniji, ki so pogosti na različnih področjih.