stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Fran iz serije Varuška išče novo ljubezen

25. 3. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
Fran Drescher

Fran Drescher foto: Profimedia

Saj se spomnite kričeče Fran iz priljubljene humoristične serije Varuška, ki nas je razveseljevala v 90- letih? Igralka danes šteje 60 let in išče novo ljubezen.

Bujna pričeska, močno naličen obraz, vpadljiva mini krila in glas, ki bi nas zagotovo predramil iz še tako trdnega spanca. To je zaznamovalo slavni lik Fran Fine, ki je razveseljevala publiko v priljubljeni seriji Varuška. Kaj pa se s priljubljeno igralko Fran Drescher dogaja danes?



Zlasti časi so za 60-letno igralko že davno minili. V javnosti se tako Fran ne pojavlja kaj dosti, nadvse aktivna pa je na področju osveščanja pomembnosti zgodnjega odkrivanja raka in preprečevanju te težke bolezni. Igralka je namreč tudi sama zbolela, leta 2000 so ji odkrili raka na matričnem vratu. Bolezen je uspešno premagala.

Sicer pa se Fran v zadnjih mesecih posveča iskanju nove ljubezni, pri čemer ji je zlasti v pomoč spletni portal za zmenke. Igralka ima za seboj dve nesrečni zakonski zvezi - za prvega moža se je izkazalo, da je gej, z drugim soprogom pa sta se razšla leta 2016, po zgolj dveh letih zakona.

A 60-letnica še vedno upa, da bo nekoč našla g. Pravega. Tokrat je ob misli na ljubezen precej bolj pomirjena, saj se je, kot pravi,  poglobila vase in se končno pričela imeti rada. ''Zaupanje predajam v roke vesolju. Ko bo prišel čas, bom že spoznala pravega,'' je dejala za Closer Weekly in ob tem naštela nekaj svojih kvalitet, ki bi lahko prepričale snubce: ''Sem seksi, pametna, uspešna, samska in razumna.''

Fran so paparaci pred dnevi takole ujeli ob prihodu v Washington.

Fran so paparaci pred dnevi takole ujeli ob prihodu v Washington. foto: Profimedia

prejšnji članek
Zvezdnik serije Gorske sanje: Ljubezenski prizori so zahtevni!
Svet slavnih
Zvezdnik serije Gorske sanje: Ljubezenski prizori so zahtevni!
naslednji članek
Isaac Palma: Neskončno sem srečen!
Svet slavnih
Isaac Palma: Neskončno sem srečen!