favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Klemen Bunderla je predvsem hvaležen in vesel!

15. 3. 2018; 09.00
Avtor: pr
aktual 1

foto: Radio Aktual

Najbolj povezana radijska družina v Sloveniji. Radio Aktual je PRVIČ v zgodovini postal ABSOLUTNO najbolj poslušana radijska postaja v Sloveniji!

Prijateljstvo. Ljubezen. Družina. AKTUAL.

Vse našteto nas povezuje in krepi naše vezi. In vedno bolj so Aktualovci: Klemen Bunderla, Jure Ličen, Anita Gošte, Tanja Seme, Mojca Gornik in ostali prepričani, da je ob najboljših poslušalcih meja le nebo! Skupaj lahko vse!

foto: Radio Aktual

Ob največjem uspehu Aktuala smo za nekaj besed prosili vaše prijatelje, tiste, ki vam 24 ur na dan, vse dni v letu delajo družbo na najbolj poslušanem radiu:

Posluša nas že 225.000 poslušalcev v Sloveniji!

foto: Radio Aktual

KLEMEN BUNDERLA:

"Hvaležen in vesel sem, da se ta neverjetna energija, ki jo gojimo, čuti in deli med najboljše, kar imamo, Aktualovce. Bi rekel, da je naša služba en lep dopust, ampak me skrbi za plačo, hehe. Hvala, ker smo zaradi vas to, kar smo - prvi. Za nas ste vi številka ena že od začetka."

JURE LIČEN:

"Moram povedati, da sem presrečen, da sem lahko del te super srečne družine poslušalcev Aktuala. Tudi sam sem poslušalec in v čast mi je, da sem lahko pred Aktualovim mikrofonom. Hvala, da ste, hvala, da smo poslušalci skupaj ustvarili tole najlepšo in zmagovalno zgodbo. Aktualovke in Aktualovci, čudoviti ste!"

foto: Radio Aktual

ANITA GOŠTE:

"Mislim, da ni sodelavca, ki, ko gre od doma, reče, da gre »v službo«, ampak da gre »na radio«. To kaže samo na to, da gremo k svoji drugi družini. Pa še ... Mi ne delamo, ampak živimo Aktual! Na enem sončnem, srečnem in prijaznem otočku, na katerem ste največji zaklad prav vi, naši dragi poslušalci. Neskončno srečni smo, da smo se našli in začutili."

TANJA SEME:

"Ni lepšega občutka, kot je potrditev poslušalcev, da je Aktual tista radijska postaja, ki širi vse, kar je dobrega. Dobro voljo, dobre vibracije, dobro glasbo, dobro energijo… To vsakodnevno potrjujemo skupaj z vami, najboljšimi poslušalci, ki nam 24 ur na dan sledite in dajete moč, da smo še boljši. Skupaj pa nismo samo dobri, skupaj smo nepremagljivi in to tudi dokazujemo. Hvala vam za vso podporo in dejstvo, da že več kot 10 let verjamete v nas."

foto: Radio Aktual

MOJCA GORNIK:

"Biti del tako velike, povezane družine je tisto, kar si želi vsak. Dragi poslušalci, vsak dan, ko pridem v svoj drugi dom, sem srečna. Zaradi vas. Hvala, ker ste."

GREGA JAVORNIK:

"Delati na najboljšem radiu je čast. Delati z ekipo, v kateri smo si kot bratje in sestre, je nekaj neverjetnega. Delati za takšne poslušalce, kot jih imamo: SANJSKO. Brez njih ne bi bilo toliko odrekanja, toliko želja po skupnem uspehu. Če strnem: brez poslušalcev ne bi bilo nas ..."

foto: Radio Aktual

MITJA GRAJZAR:

"Včasih, ko gremo na teren, se mi zdi, da ne bomo dosegli dovolj ljudi, naših poslušalcev, saj bomo osrečili samo nekaj sto tistih, ki se bodo ob pravem času nahajali na lokaciji, kamor gremo. Vendar ste ponovno dokazali, da šteje prav vsak glas, vsako uho, vsaka gesta in prijazna beseda. Hvala vam, ker je Aktual lahko vsak dan vaš sopotnik. Hvala vam, ker smo lahko delček v vašem srcu."

prejšnji članek
Glavnega igralca je bolezen prikovala na posteljo
Svet slavnih
Glavnega igralca je bolezen prikovala na posteljo
naslednji članek
Preobrat:  Namesto Papeža gre pod nož Robi!
Svet slavnih
Preobrat: Namesto Papeža gre pod nož Robi!