stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tekmovalka 'Loserja' že znan obraz resničnostnih šovov

21. 3. 2018; 11.00
Avtor: K.M.
rebeka the biggest loser

Rebeka kanc foto: Planet TV

V včerajšnji oddaji The Biggest Loser Slovenija se je predstavila tekmovalka, ki smo jo na slovenskih televizijah že videli.

Če ste včeraj gledali drugo predstavitveno oddajo letošnje sezone The Biggest Loser Slovenija in se vam je zdela tekmovalka Rebeka Kanc zelo znana, je to skoraj zagotovo to, ker je simpatična svetlolaska že sodelovala v enem izmed slovenskih resničnostnih šovov. Takrat je tekmovala skupaj z možem. 

Tehtnica je ob Rebekinem tehtanju pokazala 108,1 kilogram, kar je bilo za mamico treh otrok veliko presenečenje. V predstavitvenem videoposnetku je sicer priznala, da so se kilogrami najprej začeli kopičiti po rojstvu dvojčkov, razkrila pa je še nekaj zaskrbljujočega. "Svoje kilograme sem skrivala celo pred možem," je povedala Rebeka. 

Sicer pa se je že v včerajšnji oddaji videlo, da je polna energije. Na avdiciji je tako celo zaplesala na ritme priljubljenega Despacita. Dejstvo, da je zelo vesela oseba pa je številnim že znano. Rebeka je namreč skupaj z možem Damirjem Markanovičem sodelovala v šovu Bitka parov. Že takrat sta delovala kot zelo zabaven par, predvsem Rebeka pa je dokazala, da je tudi zelo zgovorna in da si vedno upa povedati svoje mnenje. Kot par sta takrat šov sicer zapustila kot prva.

Rebeka z možem Damirjem. foto: POP TV

Bo Rebeki tokrat uspelo zdržati dlje? 

prejšnji članek
Hrvaška pevka dva meseca skrivala zaroko
Svet slavnih
Hrvaška pevka dva meseca skrivala zaroko
naslednji članek
Tanja Ribič delila prisrčno družinsko fotografijo s starši
Svet slavnih
Tanja Ribič delila prisrčno družinsko fotografijo s starši