reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ali Gregor po izpadu iz 'Loserja' še telovadi?

28. 3. 2018; 11.00
Avtor: K.M.
gregor

foto: PLANET TV

Pretekli teden je gledalce močno razburil izpad najtežjega tekmovalca letošnje sezone The Biggest Loser Slovenija. Vas zanima, če po začetnem razočaranju še nadaljuje z vadbami?

Pretekli teden je bil v oddaji eden izmed izpadlih tudi Gregor Škoflek, najtežji tekmovalec letošnje sezone, ki je izpadel zato, ker je bil v teku po hribu navzgor najpočasnejši. Le-to je močno razburilo gledalce, ki so trdili, da je logično, da je bil med zadnjimi, saj je njegovo gibanje močno oteženo, predvsem v primerjavi s tekmovalci, ki imajo skoraj prepolovljene kilograme. 

Vseeno pa je bilo v komentatorski oddaji Od težaka do junaka videti, da se je Gregor, ki je ob izpadu vidno jokal, že pomiril. Ves čas pa je zatrjeval, da bo na svoji začrtani poti vztrajal. Bo res? 

Zadnji 'dokazi' kažejo na to, da Gregor drži svojo besedo. Že med vikendom je namreč zapisal: "No, kot dokaz, da nisem obupal ... še včeraj v Planici danes ob 7.11 pa že na doseganju cilja ... dokaz slika ... mamo to." Ob tem pa je objavil fotodokaze iz telovadnice. Njegovo vnemo pa je pokazal tudi Sporclub, pri katerem so v ponedeljek zapisali: "Za vse tiste, ki radovedno sprašujete, kje je Gregor Škoflek in ali nadaljuje treninge tudi izven šova The Biggest Loser Slovenija, je odgovor JA! In gre mu odlično Mi smo ponosni nate Grega." 

Kljub njegovemu trudu zunaj hiše šova, pa številni še vedno upajo, da ga bo produkcija vzela nazaj, saj se zavedajo, da mu bo v idealnih pogojih najlažje izgubljati kilograme. Spet drugi pa upajo, da bo v naslednjih treh mesecih dokazal, da se da z voljo vse doseči tudi na 'prostosti'. 

prejšnji članek
Se kaj plete med Domnom Valičem in Injo Zalta?
Svet slavnih
Se kaj plete med Domnom Valičem in Injo Zalta?
naslednji članek
Darja Gajšek s čustvenimi besedami počastila svojega izbranca
Svet slavnih
Darja Gajšek s čustvenimi besedami počastila svojega izbranca