1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se dogaja z znano slovensko oblikovalko?

2. 4. 2018; 06.00
Avtor: A. C., Zvezde
sanja grcic

Sanja Grcić (na fotografiji z modnima oblikovalcema Matjažem Faganelom in Nino Šušnjara) je cenjena modna strokovnjakinja. foto: Revija Zvezde

Drzna odločitev Sanje Grcić - privoščila si bo kar 6 mesecev dopusta!

Modna oblikovalka, stilistka in gledališka kostumografinja Sanja Grcić je v modi osvojila, kar se je osvojiti dalo. S svojo blagovno znamko je presegla meje Slovenije. Ni znana samo po svojih odštekanih oblačilih, po katerih posegajo vsi tisti, ki hočejo biti »in«, temveč tudi kot velika garačka. Zato je mnoge šokirala, ko se je odločila za najbolj nenavadno in morda tudi noro potezo v življenju.

»Od 1. marca do 1. septembra se zame začne najbolj fascinantno obdobje mojega življenja. Pol leta brezdelja po lastni volji in brez razloga. Nič več oblek, nič več gledaliških predstav, nobenih razstav, nobenih stajlingov. Nič. Le spanje, sprehodi, hrana, kavice, nogomet, knjige in prijatelji. Če me potrebujete za kakšno delo, nimam časa. Lahko me kličete za razvade in užitke. Poročam, kako bo šlo, tudi mene zanima,« je razkrila svojo namero simpatična temnolaska, ki jo naslednje leto čaka pomemben jubilej: praznovala bo trideseto obletnico dela v Sloveniji.

prejšnji članek
Znani športnik postal očka!
Svet slavnih
Znani športnik postal očka!
naslednji članek
Marko Potrč zaradi hčerke na urgenci
Kronika
Marko Potrč zaradi hčerke na urgenci