palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najstniški idol Sebastian je danes takšen …

30. 3. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
sebastian

foto: YouTUbe

Se spomnite pevca Sebastiana?

Nekoč je veljal za prvega slovenskega najstniškega idola. Leta 2001 je s skladbo 'Hočem to nazaj!' poletel med zvezde. Tekom svoje kariere je izdal dva albuma, za prvega je zaradi izjemne prodaje prejel častitljivo priznanje – dvojno platinasto ploščo, drugi album, ki je luč sveta ugledal zgolj leto kasneje, pa je že po prvih treh tednih dosegel zlato naklado.

Sebastian o pripravah na nastop ... foto: POP TV

In kje je nekdaj priljubljeni pevec danes?

Sebastian, katerega pravo ime je Sebastijan Podgornik, se je v zadnjih letih posvečal plesnemu svetu. A za njegove oboževalke in oboževalce imamo veselo novico. Sebastian se vrača na slovenski oder. Prav v teh dneh v plesnem studiu pili koreografijo in se pripravlja na sobotni nastop v ljubljanskem klubu, kjer bo publiko popeljal na nostalgično plesno glasbeno popotovanje. Sebastian torej prebuja preteklost in pripravlja nastop ''z največjimi hiti, pričarali bomo pravo nostalgično vzdušje, s pesmimi, ki smo jih vsi glasno prepevali, tako jaz, kot moji oboževalci, z originalnimi koreografijami. Prav tako bo, kot je bilo takrat.''

Še bo razveseljeval svojo publiko ... foto: Facebook

Se torej vrača na glasbeno sceno? No, morda ne s takšno silo in v takšnem obsegu, kot pred 17-imi leti, a zagotovo bomo o njem še slišali. Sebastjan namreč obljublja, da nas bo v prihodnosti razveselil s kakšno pesmijo, morda tudi nastopom na festivalu.

prejšnji članek
Oblika vode: Pod masko se skriva ta obraz!
Svet slavnih
Oblika vode: Pod masko se skriva ta obraz!
naslednji članek
Ana Klašnja odhaja
Kultura
Ana Klašnja odhaja