mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ervina v solzah nepričakovano zapustila šov

30. 3. 2018; 11.00
Avtor: K.M.
Screenshot from 2018-03-30 09-36-34

foto: Planet TV

Ostali tekmovalci pravijo, da je bila odločitev soglasna in da je bila za Ervino usodna skušnjava, pri kateri ni želela tekmovati. Jim verjamete?

V prvem klasičnem izločanju v šovu The Biggest Loser Slovenija je iz boja za 50 tisoč evorv in predvsem iz boja s kilogrami izpadla Ervina Varcar, ki je v želji po bolj zdravem načinu življenja doma pustila 9-mesečnega sina. 

"Prva stvar, ki jo bom naredila, ko pridem domov, je, da bom objela otroka in poljubčkala moža," je po izpadu povedala Ervina. "Naučila sem se dati sebe na prvo mesto, začela sem se učiti o prehrani, vračam pa se nazaj k telovadbi in bom nadaljevala v tem stilu," pa je povedala o izkušnjah v šovu. Hkrati pa je dodala, da ji je po eni stran žal, da ni sodelovala v izkušnji, po drugi strani pa je poudarila, da bi bilo to v nasprotju z njenimi lastnimi načeli, saj si je zadala, da se bo striktno držala navodil in prehrane. Zaradi tega pa ji v resnici ni žal. 

Jo je pa odločitev vseeno močno presenetila. Predvsem pa ni razumela, zakaj ji skupina že prej ni povedala, da jih je zmotilo dejstvo, da ni sodelovala v skušnjavi. Hkrati pa je bila tudi mnenja, da le-to ni bil dovolj močen razlog za izločitev. 

prejšnji članek
Boštjan Romih pokazal svoje razgaljeno telo
Svet slavnih
Boštjan Romih pokazal svoje razgaljeno telo
naslednji članek
Žena Jerneja Damjana ni več videti tako
Svet slavnih
Žena Jerneja Damjana ni več videti tako