cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jelena Rozga zaradi bivšega zanemarila samo sebe

30. 3. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
jelena rozga

foto: M.V.

Za hrvaško glasbenico je leto polno vzponov in padcev. Najbolj pa jo je zagotovo zaznamoval razhod z dolgoletnim partnerjem Stjepana Hauserjem iz dua 2Cellos.

Jelena Rozga je na facebooku priznala, da se je po napornem letu in pol ter po rekordni glasbeni turneji v Avstrailiji, zbudila in si preprosto rekla 'To je moj najboljši dan'. Zato ga mora zdaj deliti tudi z ostalimi. 

Hrvaška glasbenica je zadnjo pesem izdala pred letom in pol. Kljub temu je bil njen glasbeni album Moderna Žena v zadnjem letu najbolj prodajan na Hrvaškem. Zdaj pa je končno čas za novo pesem Najbolji dan. "Zadnja leta sem ogromno nastopala, nesebično sem sebe dajala oboževalcem, prijateljem, bivši ljubezni (Stjepan Hauser) … Vmes sem pozabila nase in zanemarila sebe. Zato sem si vzela malo več časa zase in počakala z izdajo nove pesmi. Sedaj sem polna pozitivne energije, ravno sem se vrnila iz Avstralije kjer je bilo zares fantastično … Nekega dne sem se zbudila in si rekla – to je moj najboljši dan in se odločila da moram pesem izdati čimprej," je iskreno priznala Rozga. "Všeč mi je tudi, ker lahko v pesem dam del sebe. Veliko lažje je peti pesem, ki jo čutiš. Na ta način iskreno odpoješ, kar ljudje prepoznajo in pesem vzamejo za svojo," je še dodala. 

Nekoč sanjski parček. foto: Mediaspeed

Njen najnovejši videospot si lahko ogledate spodaj! 

prejšnji članek
Tole so največje prednosti hlačnih pleničk!
Zdravje
Tole so največje prednosti hlačnih pleničk!
naslednji članek
Zmagovalka Talentov vesela in ponosna
Resničnostni šovi
Zmagovalka Talentov vesela in ponosna
#obraziavenija
obraziavenija