1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je Rebekina energija zmotila tekmovalce?

3. 4. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
rebeka

foto: Planet TV

Tekmovalka druge sezone šova The Biggest Loser Slovenija Rebeka Kanc zase pravi, da je sončna oseba. Vedra blondinka meni, da je njena energična narava ob enem tudi njen največji minus.

''Če bi se morala opisati z eno besedo, bi bilo to sonce, saj pravijo, da kamorkoli grem, prinašam s seboj dobro vzdušje,'' je ustvarjalcem šova The Biggest Loser Slovenija pojasnila vedra tekmovalka Rebeka Kanc in dodala, da je to pravzaprav njen največji plus, saj ima dobro energijo, je pozitivna in nasmejana. Pa vendar se lahko pripeti, da bo njena energična narava nekoliko zmotila njene sotekmovalce. Kot pravi, je namreč njen največji minus ravno to, da preprosto ne more mirovati in jo je povsod dovolj. Ali bo slednje zmotilo tekmovalce ali pa bo simpatična Rebeka s svojo sončno energijo dvigoval vzdušje v hiši, bomo videli že zelo kmalu.

In kakšni so Rebekini cilji v šovu? Kot pravi, bi rada izgubila vsaj 20 kilogramov. Zniževanje odvečne teže ji bo pri skupinskem hujšanju zagotovo bolje uspevalo kot doma, kjer se zelo težko upira maminim dobrotam.

Rebeka Kanc

Rebeka Kanc foto: Planet TV

prejšnji članek
Vsakemu lahko uspe
Kultura
Vsakemu lahko uspe
naslednji članek
Dwayne 'The Rock': Samomor in skok v temo
Svet slavnih
Dwayne 'The Rock': Samomor in skok v temo