favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkrite mračne skrivnosti Meghan Markle

7. 4. 2018; 05.00
Avtor: R.T.
meghan markle

Meghan Markle si je menda vedno želela postati princesa diana. foto: Profimedia

Tisti, ki so jo poznali še pred zaroko s princem Harryjem, trdijo, da je bila obsedena s princeso Diano, Harryjevo mamo.

Jasno je, da so vse informacije, povezane z Meghan Markle iz časa, ko še ni bila zaročenka princa Harryja, v otoških medijih, ki so "obsedeni" s kraljevo družino, iskano blago.

Mesec in pol pred poroko je svoj "lonček" z izdajo knjige z naslovom Meghan: A Hollywood Princess pristavil tudi britanski novinar Andrew Morton. Trdi, da je Meghan obsedena s Harryjevo mamo, princeso Diano, in da bi storila vse, da bi postala "princesa Diana 2.0." To je menda izjavila nekdanja Meghanina prijateljica Ninaki Priddy, ki je bila ena od družic na prvi poroki bodoče žene princa Harryja. 

Meghan Markle v seriji Suits. foto: Profimedia

Meghan naj bi smrt princese Diane globoko pretresla in prav zaradi sočutja, ki ga je Diana s svojim delovanjem naklonila trpečim, naj bi se tudi Meghan podala na pot humanitarnosti. Morton, ki je sicer tudi avtor biografije o princesu Di, je zapisal: "Meghan in njeni prijatelji so septembra 1997 gledali pogreb Diane, valižanske princese, v trenutkih, ko je kamera pokazala krsto, so jim po licih drle solze." Morton še piše: "Čeprav je Meghan zelo samosvoja, je zanimivo, da tisti, ki so jo učili ali jo poznali, v istem dahu spontano omenjajo besedo 'D'. Primerjave z Diano so neizogibne.

Podrobnosti iz knjige je objavil britanski tabloid The Sun. V njej avtor o Meghan piše kot o dekletu, ki se je zelo rado zabavalo, popivalo in ponočevalo, zaradi česar je na univerzi pridobila kar nekaj dodatnih kilogramov, hkrati pa je ves čas sanjala o karieri v diplomaciji. Ko je bila 21-letna študentka, ji je na njeno željo stric, ki je delal za ameriško vlado, pomagal do pripravništva na veleposlaništvu v Buenos Airesu v Argentini. Sanje o karieri v diplomatskih vodah so se razblinile, ko so protestniki v politično razburkani državi napadli tudi njeno vozilo. Kasneje je Meghan incident opisala kot najbolj strašljiv dogodek v življenju. 

Sicer pa Morton Meghan razgalja tudi kot zelo hladnokrvno osebo, ki zlahka obrne hrbet prijateljem. Morton namreč 36-letno Meghan opiše kot žensko, ki za vzpon po družbeni lestvici ne izbira sredstev. V prav nič laskavo luč pa je ne postavlja način, kako je zapustila prvega moža, producenta Trevorja Engelsona. Poročila sta se leta 2011 na Jamajki, z njegovo pomočjo pa je dobila tudi vlogo v nadaljevanki Suits, čemur je sledil hiter razpad zveze. Ko je začela sodelovati v seriji, je živela ločeno od moža, in sicer v Kanadi, kjer je potekalo snemanje. Njeni prijatelji pravijo, da se je po selitvi spremenila, zanemarila svoje prijatelje, tik pred zdajci pogosto odpovedovala dogovore in pričakovala, da se bodo vsi prilagodili urniku "zvezde v vzponu".  

Menda naj bi moža obvestila o koncu zakona v pismu, ki mu je priložila diamantna prstana, zaročnega in poročnega. 

prejšnji članek
Slovenskemu igralcu se družina vedno podreja
Svet slavnih
Slovenskemu igralcu se družina vedno podreja
naslednji članek
Razkrito, kdo je ženska, ki je pritegnila Brada Pitta
Svet slavnih
Razkrito, kdo je ženska, ki je pritegnila Brada Pitta