nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aleš shujšal 100 kg in postal junak ljudstva!

5. 4. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
aleš hrvatin lujko2

foto: Osebni arhiv

Tekmovalec prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Aleš Hrvatin Lujko je uradno dosegel težko pričakovani cilj, do katerega ga je ločilo le še nekaj kilogramov. Danes se lahko pohvali z izgubo 100 kilogramov!

Aleš Hrvatin Lujko ima v teh dneh več razlogov za slavje. Poleg priljubljenosti in hitro naraščajočega uspeha facebook skupine #aktvirajse ter praznovanja rojstnega dne, ga je tehtnica razveselila še s težko pričakovano številko. Priljubljeni tekmovalec je namreč dosegel zastavljeni cilj in shujšal osupljivih 100 kilogramov.

''Lani novembra sva z Maja Ujcic postavila cilj in to je, da dosežem 100 izgubljenih kg. Danes je tehtnica pokazala 123 kg, kar pomeni, da sem izgubil 100 kg,'' je povedal Aleš, ki bo danes izjemen uspeh obeležil v fitnesu, kjer je med drugim marljivo klestil kilograme.

''Za tak dosežek pa se moram zahvaliti predvsem moji zlati trenerki Maji Ujcič, ki mi je stala ob strani ter me mučila ves ta čas ... užival sem v njenih treningih! Hvala tudi moji ženi Anji Petkovšek, ker me je spodbujala in z mano trenirala ter mi pripravljala zdrave obroke,'' je hvaležen skromni 39-letnik, ki ga lahko brez pretiravanja označimo za junaka ljudstva. Spremlja in spodbuja ga namreč številčna publika, ki je izjemni dosežek pospremila z velikim navdušenjem.

Aleš s trenerko Majo Ujčič. foto: Osebni arhiv

Aleš se je gledalcem s svojo spoštljivo naravo, prijaznostjo in močno voljo tako zelo prikupil, da so mu sledili tudi potem, ko se je poslovil izpred žarometov. Skupina #aktivirajse, ki jo je ustvaril skupaj z nekdanjo sotekmovalko Majo Cimermančič, namreč prekipeva od navdušenih posameznikov, ki jih je pritegnila njegova in Majina zgodba. Nekdanja tekmovalca šova sta ustvarila spletno skupnost, kjer pomagata vsem, ki imajo težave s prekomerno težo in potrebujejo bodisi nasvet, bodisi spodbudo, da spremenijo svoje življenje na bolje.

''Čestitke obema, ker sta motorja ekipe, če vsak doseže le del svojega cilja, je veliko. Slike in komentarji dokazujejo, da se na veliko dogaja. Prebudila, razmigala sta Slovenijo,'' je Maja Jenko pohvalila spletna motivatorja in njuno skupino, v kateri se vsak dan rojevajo nove zgodbe o uspehu.

Utrinek iz obdobja, ko je tehtal prek 200 kilogramov. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Glasujte in z malo sreče osvojite 300 €
Moda&Lepota
Glasujte in z malo sreče osvojite 300 €
naslednji članek
Ranko Babić: Otroci veseli, starši pa ne
Svet slavnih
Ranko Babić: Otroci veseli, starši pa ne