stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Znane podrobnosti poroke plesalca šova Zvezde plešejo

6. 4. 2018; 06.00
Avtor: K.M.
miha vodičar, sanja modrič

foto: Mediaspeed

Bo poroka vplivala na njegovo sodelovanje v priljubljenem plesnem šovu?

Poročali smo že o tem, da je soplesalec novinarke Sanje Modrić zaročil svojo srčno izbranko. Zdaj pa so v javnost prišle še nove podrobnosti o njuni poroki, ki pa bo v resnici kar javno izpostavljena. 

Miha Vodičar in Kristina Pangos se bosta namreč poročila že kar kmalu. Natančneje 9. junija, kar pomeni, da mu lahko produkcija šova Zvezde plešejo še kar pošteno zagode, saj se lahko hitro zgodi, da šova takrat še ne bo konec. 

Miha Vodičar in Kristina Pangos foto: M24/Marko Vavpotič

Zaljubljenca pa ne bosta imela kar vsakdanje poroke, ampak jima bodo pripravili pravo Briško poroko, ki bo letos potekala že sedmič zapored. V resnici gre za prireditev, na katero se je letos prijavilo kar 46 parov, med njimi tudi Miha in Kristina. "Po dolgem premisleku smo se le odločili in izbrali letošnji zmagovalni par, s katerim bomo ustvarjali novo ljubezensko pravljico," je o izboru zmagovalnega para povedala direktorica Zavoda za turizem, kulturo, mladino in šport Brda Tina Samec Novak"Kristina in Miha sta navdušena nad Brdi predvsem zaradi zavedanja, ki ga tu imamo do okolja, do ohranjanja kulture za vse obiskovalce in naslednje generacije. Navdušuje ju tudi mir in neverjetno okolje za polnjenje baterij. Oba delujeta kot mentorja in z veseljem podpirata projekte z dobro zgodbo. Verjameta, da bi s sodelovanjem pri projektu Briška poroka pripomogla k prepoznavnosti znamke Brda in Briške poroke ter vsem partnerjem omogočila, da na najboljši način predstavijo svoje produkte oziroma storitve," je še povedala Samec Novakova.

Njuna poroka bo potekala na Dobrovem v sklopu Praznika češenj, ki bo potekal 9. junija.

prejšnji članek
Kim Kardashian: Sploh se ne zavedate, kako težko je to!
Svet slavnih
Kim Kardashian: Sploh se ne zavedate, kako težko je to!
naslednji članek
Beyoncina hčerka ima osebnega stilista
Svet slavnih
Beyoncina hčerka ima osebnega stilista