Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Splet je ponorel: Beyonce združena z Destiny's Child

16. 4. 2018; 10.00
Avtor: K.M.
Coachella, beyonce (1)

foto: Profimedia

Eni izmed najbolj priljubljenih pevk sodobnega časa sta se na odru festivala pridružili tudi članici skupine Destiny's Child, s katero je Beyonce tudi zaslovela. Publika in svetovni splet sta ponorela!

Vikend, ki je za nami, je poskrbel za enega izmed največjih glasbenih dogodkov leta 2018. Na priljubljenem in tradicionalnem kalifornijskem glasbenem in umetniškem festivalu Coachella, ki se ga vsako leto udeležijo tudi številni zvezdniki, je po lanskoletni odpovedi (zaradi nosečnosti) v soboto nastopila Beyonce. Le-ta pa je poskrbela za neverjetno presenečenje.

Glasbenica je še enkrat dokazala, zakaj je ena izmed najuspešnejših in najbolj priljubljenih svetovnih glasbenic sodobnega časa. Na festivalu je pripravila več kot 2 uri dolg koncert, ki ga je popestrila s številnimi vložki. Na odru se ji je med pesmijo Deja Vu pridružil njen mož Jay-Z, kasneje pa se ji je na odru pridružila še sestra Solange, ki je s sestro zaplesala. 

Beyonce in Jay-z foto: Profimedia

Največje presenečenje, ki se je sicer nekaj časa tudi napovedovalo, pa je bil zagotovo nastop Beyonce skupaj z nekdanjima sočlanicama skupine Destiny's ChildMichelle Williams in Kelly Rowland. Ravno slednja je govorice o vnovični združitvi na glasbenem odru zanikala, ko je v eni izmed izjav povedala, da sama o tem ničesar ne ve. Dekleta so publiko navdušila s svojimi hiti Lose My Breath, followed, Say My Name in Soldier ter s tem povzročila pravo evforijo na svetovnemu spletu in na samem festivalu. 

Beyonce z nekdanjima članicama skupine Destiny's Child. foto: Profimedia

Skupina je skupaj nastopila prvič po letu 2015, ko so pele na podelitvi nagrad Stellar Gospel Music. Presenetile pa so tudi leta 2013, ko so skupaj nastopile ob polčasu nogometnega finala Super Bowl. 

Številni se po celotnem pevkinem nastopu strinjajo, da ni šlo zgolj za navaden festivalski koncert, ampak za kulturni dogodek, ki se bo z zlatimi črkami zapisal v zgodovino glasbe. 

prejšnji članek
Tako velika sta že otroka Marka Potrča in Lili Žagar
Svet slavnih
Tako velika sta že otroka Marka Potrča in Lili Žagar
naslednji članek
Šov je moral zapustiti kralj ljudskih src
Resničnostni šovi
Šov je moral zapustiti kralj ljudskih src