cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pia po kirurškem posegu razgalila nove obline!

18. 4. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
Pia Filipčič

Potem ko se je vračala s sestanka z založbo, s katero se je pogovarjala o izidu nove knjige, je na cesti doživela hudo prometno nesrečo. foto: ProPlus

Pia Filipčič se po posegu odlično počuti v svojem telesu. Za oboževalce se je povsem razgalila in pokazala, kako je videti z ženskimi oblinami.

Pia Filipčič, ki že nekaj let živi kot ženska,se je konec februarja poslovila od tipično moške postave. Odslej se ponaša z ženskimi oblinami, ki jih je z navdušenjem pokazala tudi svojim oboževalcem na družabnem omrežju. Do nedavnega je imela ozke boke, širši zgornji del trupa in vitkejše noge, danes pa je njena podoba precej bolj ženstvena, saj ji je kirurg preoblikoval telo s prenosom njene lastne maščobe. Gre za poseg, na katerega prisegajo številne zvezdnice.

Pia pred in po kirurškem posegu. foto: POP TV

Pia si ni želela zadnjice kot jo ima Kim Kardashian, njena pričakovanja so bila precej skromnejša, upala je le na bolj ženstvene obline, predvsem večje boke. Pii je tako kirurg zožal pas s pomočjo liposukcije, z maščobo pa napolnil predel bokov in zadnjice. In rezultat? Razlika je očitna, saj njen pas ni več širši od bokov, kar se pozna tudi na njenem počutju in samozavesti.

prejšnji članek
Komu je Špela Grošelj namenila te čustvene besede?
Svet slavnih
Komu je Špela Grošelj namenila te čustvene besede?
naslednji članek
Usodna odločitev: Glavni igralec je nekoč delal to!
Svet slavnih
Usodna odločitev: Glavni igralec je nekoč delal to!