Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Partnerka Petra Polesa povedala resnico o voditelju

19. 4. 2018; 10.00
Avtor: K.M.
nika_veger_peter_poles

Nika Veger in Peter Poles. foto: Urška Boljkovac

Nika Veger, blogerka in umetnica ličenja, navdušuje na svojih družbenih omrežjih, ob tem pa priznava, česa Peter preprosto ne počne. Ste to od njega pričakovali?

Priljubljeni voditelj Peter Poles si je pred kratkim z družino privoščil zaslužen oddih na Maldivih. Njegova partnerka Nika Veger, ki navdušuje z bloganjem in objavami na družbenih omrežjih, je sanjsko lokacijo seveda izkoristila za fotografiranja, ki bodo popestrila njeno delo. Zdaj pa je odkrito priznala, da si pri tem s svojim partnerjem ne more pretirano pomagati. Kljub temu, da je Peter medijska osebnost, ga insta svet očitno ne fascinira. 

Strasten trenutek med Petrom Polesom in njegovo partnerko

"Nimam instamožna, v resnici sploh nima instagrama in ni oboževalec tega, da družinski čas namenjamo bloganju. Zato sem svojo 9-letno hči prosila, da naj naredi nekaj fotografij mene v vseh kopalkah in rekla je v redu, če dobim dodaten sladoled," je o ozadju svojih fotografij razkrila Nika. Povedala je še, da je bilo fotografiranje res hitro, da je deklica raje sedela v senci in da je na koncu vesela, da je nekaj fotografij dobrih. Ob tem pa še poudarja, da je tudi sama dojela, da ne želi na ta način preživljati časa s svojimi otroki. "Zagotovo si ne želim, da misli, da je na potovanjih najbolj pomembna stvar to, da imaš odlične fotografije ali da moč ženske sloni na njenem privlačnem videzu," je še zaključila Nika. 

Kljub temu pa moramo poudariti, da je na fotografijah resnično videti odlično! 

A post shared by Beautyfull Blog (@nikaveger) on

prejšnji članek
Fotomodel na kmetiji zganja ljubosumje
Resničnostni šovi
Fotomodel na kmetiji zganja ljubosumje
naslednji članek
Maja popila 12 sladkih koktajlov in se znašla v nemilosti
Svet slavnih
Maja popila 12 sladkih koktajlov in se znašla v nemilosti