ana dolinar 1 Odkrito.si

Joj, kako sta zrasli punci Ane Dolinar!

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

nessie Svet24.si

VIDEO: Nessie obstaja! "Videla" jo je 8-letna ...

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

donald melania trump Njena.si

Donald Trump poskrbel za ogorčenje

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

Nadiya Bychkova in Miha Vodičar zopet skupaj
| K.M.

Nadiya Bychkova in Miha Vodičar zopet skupaj

S svojo energijo sta preprosto navdušila.

Nadiya Bychkova in Miha Vodičar sta pred leti zaradi Nadiyine nosečnosti končala svojo skupno profesionalno plesno pot. Vsake toliko časa pa se skupaj še znajdeta na plesnem prizorišču. Ravno pretekli teden pa sta dokazala, zakaj sta bila na skupni poti tako uspešna in utišala govorice o kakršni koli vroči krvi med njima. 

Vrhunska slovenska plesalca, Nadiya Bychkova, ki je lansko sezono navduševala v britanski različici šova Zvezde plešejo in njen soplesalec Miha Vodičar, ki letos pleše v slovenskem šovu Zvezde plešejo, sta sredi ljubljanskega nakupovalnega središča zaplesala angleški valček. S svojo predstavo pa sta vse zbrane več kot navdušila in na koncu požela velik aplavz. 

Foto: Sašo Radej - Nadiya Bychkova in Miha Vodičar

Nadiya in Miha sta se plesno zopet združila v namenu promocije angleškega tedna, Dnevi Velike Britanije, v nakupovalnem središču Mercator v ljubljanski Šiški. Odprtja se je udeležila tudi angleška veleposlanica Sophie Honey, ki je uživala v pravi angleški ponudbi, čajanki in nastopu pevskega zbora Britanske mednarodne šole v Ljubljani. Vsi vi pa lahko od zdaj naprej uživate v bogati ponudbi edinstvenih angleških produktov. Ste jih že preizkusili?