mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

The Rock presrečen ob rojstvu tretje hčerke

24. 4. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
Dwayne \'The Rock\' Johnson

foto: Profimedia

Dwayne 'The Rock' Johnson je ponovno postal očka. Njegova ljuba Lauren je povila deklico, ki sta jo poimenovala Tiana Gia.

The Rock ne skriva navdušenja in sreče. Široko nasmejani 46-letnik je tretjič postal oče. Po 16 letni Simone, ki je plod ljubezni prvega zakona z Dany Garcia in triletni Jasmine, ki jo ima z zaročenko Lauren Hashian, je njuno življenje obogatilo še rojstvo Tiane Gie, ki je na svet privekala v ponedeljek.

Mišičasti očka je z oboževalci delil čustveno fotografijo iz porodne sobe, kjer je h golim prsim nežno prižemal novorojenko. Kot je razkril oboževalcem, je Lauren rodila kot prava rokerska zvezda in ob tem izrazil občudovanje ter spoštovanje do vseh žensk. V nadaljevanju je poudaril, kako pomembno se mu zdi, da moški spremljajo ženske ob porodu in jim pomagajo po svojih najboljših močeh. ''Držite roke, noge, naredite karkoli lahko. Če želite zares razumeti najbolj prvinski trenutek, ki vam ga življenje ponuja, potem glejte, kako se rojeva vaš otrok. To vam spremeni življenje, za vedno vas bo prežemalo spoštovanje in občudovanje žensk,'' je zapisal igralec in ob tem namenil še nekaj čutnih besed novorojeni hčerki, ki ji je obljubil, da jo bo imel rad ter jo varoval in skrbel za njen smeh do konca življenja.

prejšnji članek
MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola
Resničnostni šovi
MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola
naslednji članek
Na stadion pritekel Messijev sin
Svet slavnih
Na stadion pritekel Messijev sin