zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna Esmeralda: Kaj se danes dogaja z njo?

1. 5. 2018; 11.00
Avtor: S. D., Zvezde
leticia 1

Leticia Calderon je še vedno tako lepa ženska, kot je bila, ko smo jo spoznali v vlogi Esmeralde. foto: Revija Zvezde

Zdaj 49-letna mehiška igralka Leticia Calderon je doživela vrhunec igralske kariere, ko je kot 29-letna igralka upodobila slepo Esmeraldo v istoimenski nadaljevanki.

Leticia tudi zdaj še vedno redno snema serije, leta 2014 pa je iskreno spregovorila tudi o tem, kako se je v obdobju, ko je igrala Esmeraldo, borila z odvisnostjo od kokaina. Iz pekla mamil se je izvlekla šele po tem, ko ji je najboljša prijateljica zaradi prevelikega odmerka umrla na rokah.

Sinova Carlos in Luciano sta ljubezni njenega življenja. foto: Revija Zvezde

»Bila sem mlada, na vrhuncu kariere, polna denarja in vse mi je bilo dostopno. Nepremišljenost bi me lahko stala življenja,« se zaveda zdaj, ko življenje posveča predvsem delu in svojima sinovoma. Leticia ima za seboj dva ponesrečena zakona. V drugem z odvetnikom Juanom Colladom je rodila dvojčka Luciana in Carlosa (13). Po njunem rojstvu si je vzela daljši premor od televizije ter se posvetila sinovoma, predvsem Lucianu, ki se je rodil z Downovim sindromom. 21. marca, ko smo praznovali svetovni dan Downovega sindroma, se je oglasila tudi sama, in sicer je dejala: »To je najboljši dan za mene, dan prave ljubezni, rada imam svojega Luciana.« Igralka je še priznala, da je sin močno vplival nanjo in da se ni nikoli vprašala, zakaj prav ona. »To počne večina staršev, ki izvedo za diagnozo svojega otroka. Jaz pa sem se vprašala le, zakaj je moj sin izbral prav mene in kako mu lahko služim.«

Nepozabni prizor iz nadaljevanke Esmeralda s soigralcem Fernandom Colungo foto: Revija Zvezde



prejšnji članek
Ste sanjali morje - kaj to pomeni?
Zdravje
Ste sanjali morje - kaj to pomeni?
naslednji članek
Ognjevita lepotica ne bo tekala za kravami!
Resničnostni šovi
Ognjevita lepotica ne bo tekala za kravami!
#nasazenazenska
nasazenazenska