oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bojan Emeršič s svojo družino načrtuje to

5. 5. 2018; 07.00
Avtor: C. L., Zvezde
viktorija bencik

Viktorija Bencik Emeršič se veseli poletnih dni in lagodnejšega življenja, ko se bo lahko v celoti posvetila družini. Na fotografiji z možem in sinom Tiborjem. foto: Revija Zvezde

Igralka Viktorija Bencik Emeršič se že veseli konca gledališke sezone. Zdaj drži pesti, da se bosta z možem uspela uskladiti.

Igralka Viktorija Bencik Emeršič iskreno priznava, da se že veseli konca gledališke sezone, ko se bo lahko z družino podala na zaslužene počitnice. »Najprej moramo seveda počakati, da se konča šola, saj je starejši sin, osemletni Tibor, že osnovnošolec, Oskar pa je star šele dve leti in je tako ali tako še v vrtcu. Potem pa jo bomo mahnili na morje, saj imam rada sonce in toplo vodo ter ogromno počitka. Drugi del počitnic pa običajno izkoristimo za kakšno potovanje na sever, v katero od skandinavskih držav. Ti kraji me neverjetno privlačijo, všeč mi je tamkajšnja narava, pa tudi nekoliko nižje temperature, ki niso ravno poletne, me tam prav nič ne motijo. Zdaj držim le še pesti, da se bova z možem ujela v čim več terminih, kar nama med letom uspe bolj redko,« pravi žena igralca Bojana Emeršiča.

prejšnji članek
Znan slovenski športnik zapušča Slovenijo
Svet slavnih
Znan slovenski športnik zapušča Slovenijo
naslednji članek
Se znana voditeljica odpoveduje vodenju Dnevnika?
Svet slavnih
Se znana voditeljica odpoveduje vodenju Dnevnika?