nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Indira in Henrik zopet skupaj

8. 5. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
henrik indira

foto: Henrik Lutz

So zamere pozabljene?

Čeprav je Indira javno izpostavila, da je Henrika odstranila s seznama prijateljev na facebooku in povedala, da z njim ne želi imeti dodatnih stikov, se temu očitno ne more nikakor izogniti. O tem pričajo tudi zadnje fotografije, ki smo jih zasledili na družbenih omrežjih. 

Ekipa prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija se je namreč zbrala pri zmagovalcu Bojanu Papežu. Vabilu pa sta se odzvala tudi Indira Ekić in Henrik Lutz, med katerima je bilo v prvi sezoni in po njej kar nekaj vroče krvi. Vseeno pa sta oba očitno toliko odrasla, da se skupnim srečanjem ne mislita izogibati. Vseeno se lahko v družbi izogneta en drugemu, če si tega seveda želita. Po fotografijah sodeč pa je moč predvidevati, da sta vseeno oba toliko odrasla, da se znata še vedno kulturno družiti in celo pozirati za skupno fotografijo. 

Poleg njiju so se piknika pri Bojanu udeležili tudi številni drugi tekmovalci prve sezone in pa strokovnjakinja za prehrano Katja ter tudi voditeljica oddaje od Težaka do junaka Jasna Kuljaj. Manjkali pa so Iztok, Boštjan in Aleksandar. 

prejšnji članek
Barovec Nejc našel novega!
Svet slavnih
Barovec Nejc našel novega!
naslednji članek
Selena Gomez čisto neprepoznavna
Svet slavnih
Selena Gomez čisto neprepoznavna