Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Andrej Škufca: Moral sem jo prositi!

9. 5. 2018; 05.00
Avtor: A. S.
škufca andrej

Zvezdniški sodnik Andrej Škufca foto: Bor Slana

V nedeljski oddaji Zvezde plešejo smo lahko občudovali ples zakoncev Škufca. Andrej pa je izdal tudi nekaj stvari iz zasebnega življenja.

Da sta zakonca Andrej Škufca in Melinda Škufca Törökgyörgy zares vrhunska plesalca, sta dokazala prejšnjo nedeljo v oddaji Zvezde plešejo, zaplesala sta paso doble in seveda navdušila prav vse v studiu ter tudi gledalce pred televizijskimi zasloni. Ples je bila zares prava poslastica, ob koncu pa sta prejela stoječe ovacije. A Škufca je povedal, da se je zavedal, da mora biti njegov nastop popoln, saj velja za najstrožjega sodnika. 

"Ko me je Andrej vprašal, če bi zaplesala v oddaji, me je zaskrbelo, ker bom mogla spet trenirati. Pričakovala sem, da se bova zabavala in izkazala, kar sva tudi se," je za portal 24ur.com povedala njegova žena.

Škufca pa je zaupal še nekaj podrobnosti iz preteklosti: "Melinda se mi je vedno zdela super plesalka in sem jo moral dvakrat prositi, če bi bila moja soplesalka, saj mi je prvič rekla ne, pa čeprav je imela doma moj plakat.

Za omenjeni portal je povedal tudi, kakšni so bili sprva načrti njunega skupnega plesanja. "Ko sva začela skupaj plesati, sva imela občutek, da bova skupaj dve leti, nato pa sva plesala šest let. In potem sva se leta 2014 odločila, da plesno kariero končava na tekmovanju Blackpool 2015. To je bilo zelo čustveno slovo. In ko enkrat končaš kariero, je prva stvar, ki jo narediš... dopust! In nisva rabila trenirati, lahko sva zadihala," je še povedal Andrej.

Andrej Škufca je ženo Melindo našel na Madžarskem.

Andrej Škufca je ženo Melindo našel na Madžarskem. foto: Revija Zarja

prejšnji članek
Ameriški zvezdnici zakopali bojno sekiro
Svet slavnih
Ameriški zvezdnici zakopali bojno sekiro
naslednji članek
Dekleta različnih postav samozavestno pokazala svoje telo
Moda&Lepota
Dekleta različnih postav samozavestno pokazala svoje telo