pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Brandona iz Beverly Hillsa spremenila huda nesreča

1. 7. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
Jason Priestley

foto: Profimedia

Jason Priestley je spregovoril o avtomobilski nesreči, ki ga je povsem spremenila.

Igralec Jason Priestley, ki ga najbolj poznamo po vlogi Brandona Walsha iz legendarne serije Beverly Hills 90210, ni več adrenalinski navdušenec, za kakršnega je veljal skozi mladost. Čeprav še vedno meni, da je za rast in razvoj potrebno tveganje, življenje zaradi težke izkušnje jemlje precej bolj resno.

Jason Priestley je pred mnogimi leti utrpel skoraj usodno nesrečo, ki je spremenila njegov pogled na življenje. foto: Profimedia

48-letni igralec je nedavno spregovoril o avtomobilski nesreči, ki ga je močno prizemljila. Kot dirkalni voznik je namreč utrpel hudo nesrečo, po kateri je okreval več mesecev. Tedaj je čelno z vso hitrostjo priletel v zid na spidveju v Kentuckyju in se ob tem prvič zavedel, kako hitro se lahko življenje konča. ''Poškodoval sem si hrbet, zlomil obe nogi, nos mi je skoraj odtrgalo iz obraza, ta del lobanje so mi morali preoblikovati. Pred tem nisem nikoli pomislil na minljivost. Veliko mojih bližnjih je že umrlo, a nikoli nisem pomisli, da se lahko to pripeti tudi meni. Celotna izkušnja je spremenila moj pogled na svet, danes cenim vsak dan posebej,'' je za star2 pojasnil oče dveh otrok.

prejšnji članek
Modrijanov Švab zopet postal očka
Svet slavnih
Modrijanov Švab zopet postal očka
naslednji članek
Težki časi za Lili Žagar
Svet slavnih
Težki časi za Lili Žagar
#nasazenazenska
nasazenazenska