Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Željko prestopil mejo, Marta se je izselila

10. 5. 2018; 10.00
Avtor: K.M.
željko

foto: PLANET TV

V hiši The Biggest Loser Željko ne zna izbirati svojih besed. Tokrat pa je močno prekoračil mejo, brez besed pa so ostali tudi člani njegove ekipe.

Med včerajšnjo skušnjavo je med člani rdeče in modre skupine v šovu The Biggest Loser tako močno počilo, da ekipi skorajda ne komunicirata več. Največ "zaslug" za to pa ima Željko, ki se zelo hitro razjezi in medtem ne zna paziti na izrečene besede. V svojem govoru je tako zelo močno užalil Marto, ki se je le dan pred tem po smrti matere vrnila v hišo. Miril ga je voditelj Marko Potrč, ki mu je rekel, da naj tja ne hodi, brez besed so ostali člani modre ekipe, član rdečih Edo pa je po vsem skupaj izjavil: "Z modrimi ne spregovorim niti besede več." 

Željko je med najbolj tekmovalnimi in med vsako skušnjavo naredi vse za svojo ekipo. Tokrat pa je šel predaleč. Najprej je začel govoriti, da si rdeči v mislih želijo, da bruha. Ko mu je Marta rekla, da si ne želi, da bi, pa je le-ta besedno izbruhnil. Dejansko pa nihče ne razume, zakaj. Njegov razlog je bil predvsem ta, da odkar se je vrnila, še nista spregovorila in da naj se zato ne oglaša. "Mislim, da bi morala biti bolj žalostna," pa se je nanašalo na smrt njene matere. 

foto: PLANET TV

Le-to pa je povzročilo veliki prepad med skupinama. Edo je izjavil, da Željko zanj ne obstaja več. Marta pa je dodala, da je od tistega trenutka tekmovalec modre ekipne 'na ignor'. Ko se je vrnila v hišo se je celo izselila iz sobe, ki si jo je delila z nekaterimi modrimi tekmovalci in svoje stvari premaknila v sobo rdečih, saj ni želela biti več med takšno energijo. "Tole z Željkom je bilo danes kaplja čez rob. Da ravno on reče kaj takšnega, ki je dal nekaj podobnega čez z bratom. To pa je udarec izpod popka," je izjavila Marta. 

Se bodo odnosi še zaostrovali? 

prejšnji članek
Khloe zgrožena nad svojo zadnjico
Svet slavnih
Khloe zgrožena nad svojo zadnjico
naslednji članek
Izpadla tekmovalka MasterChef si je omislila spremembo
Resničnostni šovi
Izpadla tekmovalka MasterChef si je omislila spremembo