profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Odšla je najstarejša plesalka

14. 5. 2018; 09.00
Avtor: A. S.
ivica vergan 1

Ivica Vergan se je poslovila. foto: Revija Vklop

V včerajšnji oddaji Zvezde plešejo je v slovo pomahala najstarejša tekmovalka.

Vedno nasmejana pevka Ivica Vergan, ki je tekmovala v šovu Zvezde plešejo, je včeraj s plesalcem Matejem Krajcerjem odplesala svoj zadnji ples. Par je pristal na zadnjem mestu, zato sta se morala posloviti.

V deveti oddaji sta plesala charleston, a po ocenah sodnikov pristala na zadnjem mestu. Tudi ocene gledalcev jima niso bile v pomoč, zato sta po plesnemu dvoboju z Rebeko, odšla.

"Meni je bilo ogromno podarjeno v tem šovu, tako s strani publike kot tudi s strani sodnikov in mojih soplesalcev. Jaz sem se fantastično počutila in si nisem nikoli mislila, da bom lahko tako dolgo plesala s tako fantastičnim plesalcem kot je Matej, predvsem pa, da bom tako uživala in se tudi veliko novega naučila," je povedala Ivica za portal 24ur.com.

Na 67-letno Ivico pa je izredno ponosen tudi soplesalec Matej: "Jaz sem zelo ponosen nanjo, da je zdržala tako dolgo. Ne govorim energetsko, ampak plesno. In danes je znova dokazala, da zna zabavati ljudi in to veliko šteje."

Kljub izpadu iz šova pa je Ivica povedala, da je pričakovala odhod domov. "Sodniki so povedali svoje, bili so korektni, rada pa bi se zahvalila vsem gledalcem, da so naju podpirali vse tedne. Če je to tekmovanje v plesu, je prav, da sem šla domov. Če pa je tekmovanje v šovu, pa bi lahko še kakšen ples ostala. (smeh) Res je bilo čudovito in komaj čakam, da bom spet zaplesala z Matejem. Če ne prej, v finalni oddaji," je še priznala zadovoljna 67- letnica.

prejšnji članek
Telesni stražar spregovoril o očetovstvu slavne Stormi
Svet slavnih
Telesni stražar spregovoril o očetovstvu slavne Stormi
naslednji članek
Nad Zvezdano Mlakar jezen in nesramen človek
Svet slavnih
Nad Zvezdano Mlakar jezen in nesramen človek