Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po več kot 5-ih letih se vrača priljubljeni slovenski pevec

15. 5. 2018; 07.30
Avtor: K.M.
domen kumer

Domen Kumer foto: M24

Ste ga pogrešali?

Danes 34-letni slovenski glasbenik Domen Kumer je bil pred dobrimi desetimi leti eden izmed najbolj priljubljenih slovenskih glasbenikov. Leta 2005 je s pesmijo Do Portoroža zmagal na Melodijah morja in sonca in leto kasneje na istem festivalu še s pesmijo Banana. Leta 2018 se je preusmeril v narodno-zabavno glasbo in leta 2009 na Narečni popevki dobil nagrado za najboljšo glasbo. Nato pa je počasi 'izginil' iz slovenske glasbene scene in nekaj let užival življenje skrito pred očmi javnosti. 

Domen je že pred letom dni napovedal svojo vrnitev in takrat razkril, da ima glasbo že pripravljeno. Vseeno pa je na uradni izid čakal kar leto dni. In zdaj je tukaj. Njegova čisto nova pesem, ki napoveduje album, za katerega Domen pravi, da bo njegova najbolj osebna izpoved do zdaj. "Dragi moji, po več kot petih letih se vračam z novo energijo, pozitivo, ekipo in ja ... s pesmijo Midva. Pesem, ki diši po prihajajočem poletju in novih zgodbah, napoveduje nov album, ki bo obenem moja najbolj osebna izpoved. Naj bo poletje vroče in naj ljubezen ne bo navada," je na facebooku zapisal štajerski pevec. 

V novem videospotu je nastopila priljubljena in uspešna plesalka Nadiya Bychkova. Nad novim delom Domna Kumra pa so navdušeni tudi nekateri njegovi glasbeni kolegi. Špela Grošelj je recimo zapisala: "Moj crazy (nor*) prijatelj Domen Kumer ima NOVO pesem! Koooončnoooo! Plesna, lahkotna ... mene že peté srbé." Saša Lendero pa je Domnu čestitala in izdala: "Jaz že prepevam '... A sva, a sva, a svaaa'."

Njegovo najnovejšo pesem lahko slišite tukaj:

prejšnji članek
'Vau, tega pa še nismo videli!' Ima Indira nove prsi?!
Svet slavnih
'Vau, tega pa še nismo videli!' Ima Indira nove prsi?!
naslednji članek
Nives Orešnik pokazala svojo sanjsko postavo
Svet slavnih
Nives Orešnik pokazala svojo sanjsko postavo
#obraziavenija
obraziavenija