stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je res tako preračunljiva kot v seriji Moja boš?

20. 5. 2018; 07.00
Avtor: D. F., Vklop
hazal

foto: Revija Vklop

30-letna turška igralka Hazal Filiz Küçükköse se je rodila v Mersinu, velikem mestu ob sredozemski obali na južnem delu Turčije. Po končani srednji šoli se je odločila za študij biologije, ki ga je obiskovala le do tretjega semestra, nato pa je zaradi igre študij opustila.

»Že kot deklica sem se zanimala za gledališče. S sestro sva v šoli ustvarili gledališko skupino, s katero smo v vsakem šolskem letu pripravili več predstav. Žal pa moram priznati, da sem vse to postavila na stranski tir, ko sem se morala odločiti, kaj si želim študirati. Odločila sem se za študij biologije, ki mi je šel zelo dobro od rok, dokler ni po treh semestrih mojih fotografij na družbenih omrežjih opazil eden izmed režiserjev, ki me je želel videti v svojem projektu. Šla sem na avdicijo, čez nekaj dni pa so me po telefonu obvestili, da je vloga moja. Tako sem se povsem nepričakovano znašla pred kamerami,« je igralka razkrila turškim medijem. Čeprav se je Hazal zaljubila v igralski poklic, študija ni hotela povsem opustiti. Z opravljenimi tremi semestri se je prepisala na univerzo v Ankari, kjer nadaljuje s študijem biologije, ko ji to dopušča čas.

Hazal v turški seriji Moja boš nastopa v vlogi Kemalove sestre Zeynep, ki je precej drugačna od svojih bratov. Je zelo pametna, premetena, preračunljiva in ambiciozna ženska. Čeprav so ljudje nad njeno upodobitvijo lika navdušeni, sama pravi, da z Zeynep nimata veliko skupnega. »Zeynep je primer ženske z visokimi ambicijami. Je nedolžno in igrivo dekle, ki je zelo navezano na svojo družino. Zelo dobro se zaveda svoje lepote, ki jo brezsramno izrablja za dosego svojih ciljev. Žal z Zeynep nimava veliko skupnih lastnosti, pravzaprav bi takšno osebo v resničnem življenju prezirala. Sama nikoli ne bi mogla imeti takšne prijateljice. Njenih dejanj ne odobravam. Imava le dve skupni lastnosti.: obe se boriva za svoje sanje in sva ambiciozni, le da sama svoje cilje dosegam na pošten način,« je igralka, ki je od leta 2014 poročena z igralcem Tuanom Tunalıjem, na kratko opisala svojo vlogo.



prejšnji članek
Objokana Tanja v hudih bolečinah na urgenci
Svet slavnih
Objokana Tanja v hudih bolečinah na urgenci
naslednji članek
Mario Galunič odhaja
Svet slavnih
Mario Galunič odhaja