Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO in VIDEO: Obiskali so Janeza, ki je prvič v življenju zmagal v nagradni igri in zadel nepozaben piknik!

25. 5. 2018; 09.45
Avtor: Oglasno sporočilo
foto 1

Zbrana družba je navdušeno pozdravila Aktualovce! foto: Sašo Švigelj

Aktualovci s polno založenim Ave grill mobilom so obiskali Janeza Jenka iz Police pri Grosuplju, ki si bo njihov obisk zapomnil do konca življenja!

Tokrat je ekipa Radia Aktual s super mobilnim in dobro založenim Ave grill mobilom obiskala številno družbo v Polici pri Grosuplju in zanje pripravila nor piknik, ki se ga bodo spominjali do konca življenja!

Po nasvetu prijatelja se je prijavil v nagradno igro in … ZMAGAL!

Zmagovalec nagradne igre, Janez Jenko, je v zahvalnem govoru ekipi Radia Aktual vidno raznežen pojasnil, da je prvič v življenju zmagal na nagradni igri in zadel nepozabno presenečenje, ki ga tako on, kot tudi njegovi najbližji, ne bodo nikoli pozabili!

Aktualovce in super mobilni Ave grill mobil so – pripravljeni na najbolj noro fešto – pričakali na svojem najljubšem roštilj placu, v Polici pri Grosupljem, ti pa so poskrbeli za prav VSE!

S seboj so pripeljali vroč žar, noro dišeče Ave žar dobrote, hladno pijačo, žar priloge, hudo glasbo in kar je najpomembnejše – dobro voljo! Te razposajenim Dolenjcem že na začetku ni primanjkovalo, za še bolj živahno vzdušje pa sta poskrbela Aktualovca Grega Javornik in Ajda Mlakar.

Neizmerno veselje ob obisku ekipe Radia Aktual! foto: Sašo Švigelj

Pridružil se jim je tudi tekmovalec kuharskega šova Masterchef 2018, Tibor Baiee, ki je z Ave dobrotami z žara poskrbel za tiste najbolj lačne želodčke!

foto: Sašo Švigelj

Naslednja postojanka: Aktualova Roštiljada 2018!

Aktualovci so se razposajenim Dolenjcem pridružili na njihovem najljubšem roštilj placu in skupaj so poskrbeli za nepozabno fešto … tako nepozabno, da se bo živahna družba Aktualovcem ponovno pridružila – tokrat na Aktualovi Roštiljadi 2018!

Aktualovcem se bodo pridružili na Roštiljadi 2018! foto: Sašo Švigelj

Simpatična Ajda Mlakar je namreč vsakemu izmed njih podarila vstopnico za največjo zabavo na prostem in obljubili so, da bodo svojo dobro voljo v petek, 1. junija 2018, prinesli tudi na ljubljansko Kardeljevo ploščad!

foto: Sašo Švigelj

Čas je da zafeštamo skupaj na Aktualovi Roštiljadi 2018!

V petek, 1. junija na ljubljansko Kardeljevo ploščad prihaja največja zabava na prostem, na kateri ne bo manjkalo vročih dobrot z žara, ohlajene pijače, zabavnih aktivnosti in nore večerne zabave - prihajajo Davor Radolfi, Lidija Bačić, Grupa Vigor, Petkova Pumpa, Aktualova Galama, Učiteljice, Challe Salle, Bojan Ristić in Brass band ter Koktelsi!

Vstopnice za celodnevno zabavo, glasbeni spektakel na prostem in all you can eat ponudbo čevapčičev so že na voljo na Eventimovih prodajnih mestih, Petrolih in Poštah Slovenije!


Za pripravo Ave dobrot z žara je poskrbel živahni tekmovalec Masterchefa, Tibor Baiee.

Za pripravo Ave dobrot z žara je poskrbel živahni tekmovalec Masterchefa, Tibor Baiee. foto: Sašo Švigelj

Razigrani Dolenjci so bili pripravljeni na pravo fešto!

Razigrani Dolenjci so bili pripravljeni na pravo fešto! foto: Sašo Švigelj

prejšnji članek
Angelino Jolie ločili od otrok
Svet slavnih
Angelino Jolie ločili od otrok
naslednji članek
Gašper Rifelj: Dihava kot eno!
Resničnostni šovi
Gašper Rifelj: Dihava kot eno!