mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se je Melania pojavila po skoraj mesecu dni?!

5. 6. 2018; 06.25
Avtor: V. M.
Melania Trump

foto: Reuters

Sinoči naj bi se Melania s soprogom udeležila dogodka, ki se je odvijal v Beli hiši. Slednje so novinarjem sporočili predstavniki, ob enem pa razkrili, da bo dogodek zaprt za medije.

Kot so napovedali v Beli hiši, naj bi se Melania Trump sinoči skupaj z ameriškim predsednikom  udeležila dogodka v čast staršem padlih vojakov. Ali se je ameriška prva dama, ki je ni na spregled že skoraj mesec dni, druženja resnično udeležila, za enkrat ni znano.

Melania se je v javnosti nazadnje pojavila 10. maja, ko jo je Trump vzel s seboj, da pozdravita tri izpuščene ameriške talce iz Severne Koreje. Od takrat naprej je ni bilo na spregled, o njej pa je prišlo ven le nekaj tvitov. Eden od njih je bil sumljiv, ker je po mnenju kritikov Bele hiše zvenel kot da ga je napisal Trump v njenem imenu.

Počuti se dobro, na javne dogodke ne hodi ...

V sumljivem tvitu je zapisano, da naj se vsi kar pomirijo, ker je v Beli hiši skupaj z družino, se dobro počuti in trdo dela za otroke in ameriško ljudstvo. A javnosti virtalni glas prve dame kljub temu ni potolažil, zlasti, ker se tudi v bodoče, kot kaže, ne namerava udeleževati pomembnih javnih dogodkov.

Tiskovna predstavnica Bele hiše Stephanie Grisham je namreč sporočila, da se Melania Trump z možem ne bo udeležila vrha držav G7, ki bo potekal 8. in 9. junija v kanadskem Quebecu, kakor tudi ne zgodovinskega vrha med Trumpom in predsednikom Severne Koreje Kimom Jongom-unom, ki je predviden za 12. junij v Singapurju.

Melania Trump

Melania Trump foto: Reuters

prejšnji članek
To je naredil Burak, ko je zapustil slovenske oboževalke
Svet slavnih
To je naredil Burak, ko je zapustil slovenske oboževalke
naslednji članek
Richard Gere razkril svojo srečo
Svet slavnih
Richard Gere razkril svojo srečo