stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sanja Grohar jokala kot dojenček

7. 6. 2018; 07.30
Avtor: V. M.
Sanja grohar_portet_osebni arhiv

Sanja Grohar je že nekaj časa zaročena z Matejem Kovičem, s katerim se bosta vendarle poročila letos poleti, in to doma v Sloveniji. foto: Osebni arhiv

Brez skrbi, lepotica je točila solze sreče in veselja. Doživela je namreč čudovito presenečenje, ki ji bo za vedno ostalo v lepem spominu.

Zadnji konec tedna v mesecu maju je Sanja Grohar doživela enega najlepših vikendov. Za nepozabne spomine so poskrbele družice, ki so lepotici pripravile sanjsko dekliščino. Pravzaprav tri družice in 'družko', kot je prijateljevo vlogo v šali poimenovala Sanja.

Po sanjski dekliščini sanjska poroka

Sanja in Matej Kovič sta se zaročila novembra 2016, z načrtovanjem poroke pa sta pričela lansko poletje. V letošnjih toplih mesecih bodo zadoneli tudi poročni zvonovi, poročne priprave so namreč v polnem teku, Sanja pa si je tudi že izbrala poročno obleko. No, pravzaprav kar dve, saj ob prvi ni čutila, da se je odločila prav, ob pomerjanju druge pa so jo objela tako močna čustva, da je skoraj potočila solze.

Solze pa so tekle tudi zadnji konec tedna v mesecu maju. Družice in 'družko' so namreč Sanji pripravili sanjsko dekliščino, ki se je odvijala v prekrasni Villi Eva v Goriških Brdih. Utrinke je temnolaska delila tudi na Instagram profilu, poleg pa pripisala, da so ji pripravili popolno dekliščino, da so preživeli čudovit vikend, ustvarili najboljše spomine ter da je ob vsem skupaj jokala kot dojenček.

Niz fotografij Sanjine dekliščine si lahko ogledate tukaj ...

prejšnji članek
Živa in zdrava: Melanio končno ujele kamere!
Svet slavnih
Živa in zdrava: Melanio končno ujele kamere!
naslednji članek
Robbie Williams pobegnil iz plamenov!
Svet slavnih
Robbie Williams pobegnil iz plamenov!
#obraziavenija
obraziavenija