pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ariana Grande še vedno žaluje

9. 6. 2018; 05.00
Avtor: C. R., Vklop
ariana grande

Pevka je o terorističnem napadu prvič spregovorila v intervjuju. foto: Revija Vklop

Pevka Ariana Grande, po koncertu katere je lani v areni Manchestra zaradi terorističnega napada umrlo 22 glasbenih navdušencev, je prvič po tragičnem dogodku v intervjuju spregovorila o svoji izkušnji.

»Glasba bi morala biti ena najvarnejših reči na svetu, zato mi je pri srcu zelo težko, še vedno in vsak dan znova. Zdelo se mi je, da bo postalo lažje, da bom lažje govorila o tem ali se pomirila. Ampak vsak dan čakam, da mir v duši pride, pa mi je še vedno zelo hudo,« je skoraj leto dni po napadih povedala v pogovoru za posebno izdajo revije Time o voditeljih prihodnosti (Next Generation Leaders). Nadaljevala je, kako si želi, da bi lahko več storila po napadu, ki ga dojema kot »absolutno dno človeštva«.

Dobrodelni koncert One Love Manchester, ki ga je z ekipo in številnimi drugimi glasbeniki pripravila, je bil po njenih besedah poskus upora in izkaz moči kljub tragediji. »Zadnje, kar si želim, je, da moji oboževalci vidijo, kaj se je zgodilo – in si mislijo, da je zlo zmagalo. Zato sem zbrala vse moči, da sem zdržala.«

Izkupiček od prodaje vstopnic so namenili družinam žrtev terorističnega napada. 

Intervju je bil objavljen mesec dni po prvi izdaji singla po terorističnem napadu, skladbi No Tears Left To Cry. Po tragediji več mesecev ni ustvarjala nove glasbe, potem pa je le začela in z novo skladbo napoveduje izid svoje četrte studijske plošče. V videospotu se je poklonila žrtvam napada, tako da je vključila čebele, simbol mesta Manchester.



prejšnji članek
Lorella Flego: Vse opravim sama
Svet slavnih
Lorella Flego: Vse opravim sama
naslednji članek
Poletje bo spet v znamenju flamingov!
Zdravje
Poletje bo spet v znamenju flamingov!
#nasazenazenska
nasazenazenska