pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je Delovna akcija naredila Ani Praznik

15. 6. 2018; 08.00
Avtor: V. M.
ana praznik

Voditeljica Ana Praznik ne skrbi le za komunikacijo, svetlolaska namreč poprime tudi za delo. foto: POP TV

Ana Praznik se je z vodenjem oddaje Delovna akcija močno priljubila gledalcem. Kako pa je oddaja vplivala nanjo?

Oddajo Delovna akcija so gledalci nemudoma vzljubili, tekom številnih spletnih komentarjev pa je moč zaslediti, kako močno so naklonjeni tudi vedri voditeljici Ani Praznik. Slednja jih je s svojo srčno naravo povsem prevzela, zlasti, ker njen odnos do sodelujočih ni bil strogo profesionalen. Ana je namreč v svojo povezovalno vlogo vpletla velik del sebe in dovolila, da so kamere ujele tudi vsa čustva, ki jih je doživljala tekom snemanja.

Sedaj, ko so kamere ugasnile, smo Ano povprašali, kako se je počutila ob vseh težkih zgodbah, ki jih je odkrila tekom ustvarjanja Delovne akcije in kakšna modra spoznanja so na njej pustila poseben pečat.

''Ne moreš ostat ravnodušen, ko vidiš, v kakšnih razmerah živijo nekatere družine in ob tem je tudi mene vsakokrat stisnilo pri srcu. Ampak, ko sem spoznavala te družine so vse imele nekaj skupnega. Nikoli niso vrgle puške v koruzo. So borci in se borijo iz dneva v dan, da bi svojim najbližjim omogočili boljše življenje. In mislim, da je to, v bistvu njihovo sporočilo, najpomembnejše. Karkoli pride na poti, pomembno je, da vztrajamo in da se trudimo dokler gre. Ker najlažje je dvignit roke in reči, 'ne gre'. Težje je vztrajati in se boriti in takšne borce je Delovna akcija prepoznala in jih nagradila s prenovo stanovanja,'' je za njena.si pojasnila Ana, ki danes ravno zaradi vseh borcev, ki jih je spoznala, gleda na življenje v povsem drugačni luči.  

''Absolutno zdaj, ko smo končali s snemanji oddaj, drugače gledam na življenje. Še bolj sem prepričana v to, da je vztrajnost splača in da je prijaznost nekaj, za kar se odločimo. Vedno in kadarkoli. Če bomo mi prijazni do drugih, bodo tudi drugi prijazni do nas.''


prejšnji članek
Kaj se dogaja z Luko in Anamarijo?
Svet slavnih
Kaj se dogaja z Luko in Anamarijo?
naslednji članek
Konec fačuzimanije? Vesna razkrila ozadje …
Resničnostni šovi
Konec fačuzimanije? Vesna razkrila ozadje …