nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mož monaške princese v smrtni nevarnosti?

16. 6. 2018; 11.00
Avtor: K. K., Zvezde
ernst august 3 profi

Bo princesa Caroline zmožna z odprtimi rokami sprejeti skrb za hudo bolnega moža? foto: Profimedia

Monaški princesi Caroline res ni lahko. Z možem, princem Ernstom Augustom Hannovrskim, že leta živita ločeno, vendar posledice njegovih brezumnih razvad prej ali slej vplivajo tudi na Carolinino življenje.

Tako je bilo tudi pred nedavnim, ko so morali princa Ernsta Augusta spet nujno odpeljati v bolnišnico. Tudi tokrat se je namreč napil do nezavesti, kot že pred dvema mesecema na sinovi poroki v Peruju.

Opitega do nezavesti so morali prepeljati na kliniko. foto: Profimedia

Takrat so ga zdravniki rešili tako, da so mu predpisali umetno komo. Svarila, naj se odreče alkoholu, pa princ ob odhodu s klinike ni vzel resno. Na svojem posestvu v avstrijskem kraju Grünau je tako popival s prijatelji, da je izgubil zavest. Spet je njegovo življenje viselo na nitki. Zdravniki so ugotovili, da ima princ nevarno vnetje trebušne slinavke in notranje krvavitve. Borijo se za njegovo življenje, predvsem pa se bojijo nepredvidljivih posledic. Ko je v bolnišnici ostal brez alkohola, je princ namreč doživel nevaren delirij. Je ozdravitev sploh še mogoča?

O poteku zdravljenja se morajo zdravniki po avstrijskem zakoniku posvetovati z osebo, ki je princu najbliže, to pa je njegova (še vedno) zakonita žena, monaška princesa Caroline. Če bi prišlo do najhujšega, bi morala Caroline prevzeti odgovornost in odločati o usodi svojega odtujenega moža. Tudi če ne bi bil več prišteven in zmožen skrbeti sam zase, bi njegova zakonita skrbnica in varuhinja postala Caroline. To pa je obveznost, ki si je princesa najbrž ne želi. Prebolela je spoznanje, da ima Ernst August raje pijačo in druge ženske kot pa njo, in bi zdaj rada uživala svoj mir.

Že več kot deset let ne živita več skupaj. Princ Ernst August se vdaja pijači in ima druge ženske. Princesa Caroline se posveča družini, vnukom in dobrodelnosti.

Že več kot deset let ne živita več skupaj. Princ Ernst August se vdaja pijači in ima druge ženske. Princesa Caroline se posveča družini, vnukom in dobrodelnosti. foto: Profimedia

prejšnji članek
Naravni »športni trening« v naravi
Zdravje
Naravni »športni trening« v naravi
naslednji članek
Seksi Alenki se je po šovu zgodilo to!
Resničnostni šovi
Seksi Alenki se je po šovu zgodilo to!