Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekoč miss, danes učiteljica na ljubljanski šoli

25. 6. 2018; 05.00
Avtor: A. C., Zvezde
neda gačnik

Neda Gačnik Čebulj s svojima princeskama foto: Osebni arhiv

Nekdanja miss Neda Gačnik Čebulj zdaj dela kot učiteljica na eni od ljubljanskih osnovnih šol. Njeni hčerki pa postajata pravi lepotici.

Po otrocih vidimo, kako čas hitro mineva. Nekdanja miss Slovenije Neda Gačnik Čebulj pravi, da se je dvakrat obrnila, in že je minilo precej let, ko je drugo za drugo rodila hčerki.

In ker jabolko ne pade daleč od drevesa, sta tudi njeni potomki podedovali precej njenih genov. No, o tistih glede značaja tokrat ne bomo izgubljali besed, posvečamo se tistim, povezanim z lepoto. Nedini hčerki sta pravi lepotički, ki bosta nekoč brez težav osvajali lente najlepših in stopali po modnih brveh. Njuni mami je ta izkušnja prinesla kup lepih stvari, od krone, kopice daril, angažmajev pri različnih projektih do nepozabnega potovanja na svetovni finale. Ta leta so le prijetni spomini, zdaj se bolj kot modi posveča skrbi za družino in službi. Ker se je Neda zavedala, da je lepota minljiva, je pridno študirala in magistrirala na pedagoški fakulteti. Zdaj dela kot učiteljica na eni od ljubljanskih osnovnih šol.


 

prejšnji članek
Urška Taufer za Reko ljubezni ni imela časa
Svet slavnih
Urška Taufer za Reko ljubezni ni imela časa
naslednji članek
Uporabljate eterična olja? Pozor!
Zdravje
Uporabljate eterična olja? Pozor!