Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Znan Slovenec s fotografijami meša glavo ženskam v Angliji

3. 7. 2018; 06.00
Avtor: K.M.
aljaz skorjanec

foto: Profimedia

V Angliji je Aljaž v resnici mnogo bolj priljubljen kot v Sloveniji.

Slovenski plesalec Aljaž Škorjanec je že vse od leta 2013, ko se je pridružil britanski različici šova Zvezde plešejo (Strictly Come Dancing), kjer je v prvi sezoni tudi zmagal, med najbolj priljubljenimi plesalci na Otoku. Zagotovo pa njegova priljubljenost v tuji državi presega priljubljenost v domovini. K temu pa pripomore tudi njegov privlačen in športen videz. nazadnje je Britankam zmešal glavo s fotografijami, ki so nastale na počitnicah v Grčiji. 

Aljaž se je z ženo, prav tako plesalko Janetto Manrara, v mesecu juniju mudil na Santoriniju, veliko pozornosti pa je požel s številnimi fotografijami, ki jih je delil na družbenih omrežjih. 28-letnik je seveda objavil številne počitniške utrinke v kopalkah in s tem pokazal svoje izklesano telo, ki ga je pridobil z dolgoletnimi treningi kot plesalec.

Aljaž Škorjanec z ženo Janette Manrara. foto: Profimedia

Nekaj, man razkrivajočih, utrinkov je delila tudi njegova žena Janetta, ki je med drugim ob eni izmed fotografij zapisala, da razmišlja samo o njegovih poljubih. 

Jeseni se tako Aljaž kot tudi še ena slovenska plesalka Nadiya Bychkova vračata v priljubljeni format oddaje, zato smo prepričani, da se je plesalec po zasluženem oddihu že posvetil novim plesnim treningom. 

Če lahko v podobah njegovega telesa uživajo Britanke in na vsakodnevni bazi tudi njegova žena, je spodaj tudi nekaj utrinkov za slovenske bralke ...

prejšnji članek
Zaradi tega se prihrani 6 milijonov plastenk letno
Zdravje
Zaradi tega se prihrani 6 milijonov plastenk letno
naslednji članek
Vinjena tekmovalka šova povzročila prometno nesrečo
Svet slavnih
Vinjena tekmovalka šova povzročila prometno nesrečo