stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mjavkice medse sprejele Ireno Vrčkovnik!

3. 7. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
mms3

foto: Osebni arhiv

Zapeljiva dekleta bodo združila moči z legendarno pevko Ireno Vrčkovnik in se v sveži podobi predstavile na poletnem festivalu Melodije morja in sonca.

Letošnje poletje bo zagotovo zelo delavno za priljubljeno glasbeno skupino Mjav. Poleg tega, da se bodo predstavile na festivalu Slovenska popevka, so bile sprejete tudi na poletni festival Melodije morja in sonca. A tokrat na veliki oder ne bodo stopile same, pač pa v družbi legendarne pevke Irene Vrčkovnik.

Prijateljica, vzornica, sovaščanka

Odločitev, da združijo moči, pravzaprav ni nenavadna, dekleta so namreč z Ireno že dolgo časa prijateljice, poleg tega pa so skoraj sovaščanke. Svetlolasa Jasmina nam zaupa, da ji je Irena vrsto let predstavljala vzornico, pozna široko paleto njenih skladb, zimzelene melodije pa prepevajo tudi v svojem repertoarju. Ko so prejele predlog Aleša Klinarja in Irene, da bi skupaj zapele, so kakopak brez pomisleka privolile.

In s kakšno pesmijo se bo skupina nadarjenih pevk predstavila? ''Skladba nosi naslov Številka srca, gre za poletno, lahkotno pesem, ki ob odličnem vokalnem aranžmaju zazveni unikatno in zanimivo,'' je povedala Ani.

Njihova tekmovalna številka je 10. Verjamemo, da bodo ''čista desetka''. Spremljajte jih lahko 14. julija; bodisi v živo iz avditorija Portorož ali pa prek malih zaslonov iz udobja vašega naslonjača.

prejšnji članek
'Lindsay Lohan ni več, mrtva je!'
Svet slavnih
'Lindsay Lohan ni več, mrtva je!'
naslednji članek
Zaradi tega se prihrani 6 milijonov plastenk letno
Zdravje
Zaradi tega se prihrani 6 milijonov plastenk letno