pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšna je danes legendarna Tajči

4. 7. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
Tatjana Matejaš- Tajči

Tatjana Matejaš- Tajči foto: Promo foto

Nemara se še vedno spomnite njenega hita: Hajde da ludujemo, kajne? Tajči je v začetku tedna slavila že 48. rojstni dan …

Tajči danes sliši na ime Tatjana Cameron, skupaj s tremi sinovi živi v Ameriki, kamor se je odselila kmalu po dosegu velikih uspehov v nekdanji Jugoslaviji. Prek luže je obrnila nov list, se poleg glasbenega ustvarjanja preizkušala na različnih avdicijah za filmske in televizijske vloge in prav na avdicijskem sestanku spoznala svojega bodočega moža Mathewa.

Svetlolaska si je v Ameriki ustvarila lepo življenje, ostala je aktivna v glasbenih vodah, kamor so ji sledili tudi njeni sinovi. Konec leta 2017 je družino doletela velika tragedija, njen mož je namreč izgubil bitko z rakom.

Rojstni dan slavila na domačih tleh

Tajči se je v teh dneh mudila na Hrvaškem. Rojstni dan je namreč praznovala s svojo mamo, utrinek iz zabave pa je delila tudi s svojimi oboževalci na družabnem omrežju. Ob posnetku, na katerem lahko vidite, kako sta skupaj zapeli, je 48-letnica zapisala še nekaj ganljivih vrstic … To, da mama poje z menoj, je še eno darilo … ''Ni me le rodila, poklonila mi je življenje. Ljubila me je čisto vsak trenutek – v težkih in lepih časih, v bolečini in sreči, ob mojih padcih in uspehih. Da, moj oče je bil moj glasbeni junak in inspiracija, a ona je bila tista, ki mi je vsako noč prepevala uspavanke. Tako kot tukaj, vedno zna ujeti harmonijo in pričarati, da moja pesem zveni še bolj poživljajoče in zabavno. Hvala ti mamica.''

Dante Xavier Cameron. Graduated cum laude with honors and distinction. So proud of my boy... He is an amazing young man ready for the path ahead... The diploma in his hand will help him achieve his dreams, but so will all that is unseen to the eye, that cannot be measured by grades, and tested only by life itself: his strength and his spirit that got him through so much already... (including loosing his dad last year), his kindness and gentleness that created beautiful relationships for life, and his creativity, curiosity and courage that will always move him forward. Fly on my dear boy! Like my mother told me when I was 17, so I say to him: be free, chase your dreams, dare to aim for what seems impossible, and know that you always have somewhere to come back to.

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

prejšnji članek
Katarina Čas je spremenila svoj videz
Svet slavnih
Katarina Čas je spremenila svoj videz
naslednji članek
7-letna hči Ranka Babića se želi odseliti od doma
Svet slavnih
7-letna hči Ranka Babića se želi odseliti od doma