hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Barovec Emi ima divje življenje

9. 7. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
Emi Nikočević

Emi Nikočević foto: Planet Tv

Poglejte, kje je našel strast in kaj mu požene kri po žilah …

Saj se ga spomnite, kajne? Simpatičnega in sila zgovornega Emija Nikočevića, ki je pustil pečat v priljubljenem šovu Bar? Marljivi mladenič, ki opravlja kar tri službe, svoj prosti čas ne preživlja na domačem kavču. Postal je namreč navdušeni tekač, že dobro leto pa se preizkuša kot maratonec, pri čemer niza sijajne dosežke. Emi se namreč lahko pohvali z lepim številom medalj, ki jih je osvojil na maratonih in polmaratonih. ''V enem letu sem pretekel šest maratonov, medtem še 13 pol maratonov, dva gorska pol maratona, tek desetk pa ne štejem več,'' je v oddaji Dan povedal Emi in pojasnil, da ga je tek tako močno posrkal vase, da pred seboj vidi vedno nove cilje, v prihodnosti se namerava namreč udeležiti tudi slovitega tekmovanja Ironman.

Zakaj pa se je pravzaprav odločil za tek in na kakšen način ga je ta oblika rekreacija, kot pravi sam, potegnila vase? ''V bistvu pobegneš, poleg treh služb, ki jih imam in vseh ostalih obveznosti … Nekako med tekom ne razmišljam o svojem življenju, cilj mi je samo, da se stečem,'' je pojasnil in dodal, da tako v življenju lažje funkcionira.

Emi sicer na maratonih aktivno promovira barve naše dežele. Velja namreč za atraktivnega tekmovalca, znanega po nenavadnih tekmovalnih oblačilih in prijetni komunikaciji.

prejšnji članek
To se je v resnici dogajalo v porodni sobi!
Svet slavnih
To se je v resnici dogajalo v porodni sobi!
naslednji članek
Vesna pred snemanjem doživela šok
Svet slavnih
Vesna pred snemanjem doživela šok