Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je realna fotografija Indire Ekić! Presenečeni?

11. 7. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
indira ekić

foto: Planet TV

Indira je javnost seznanila z realno sliko odrekanja in trdega dela. Vesela je, da bo lahko samozavestno zakorakala na plažo …

Danes je s številnimi fotografskimi filtri in računalniškimi programi za obdelavo fotografij moč doseči osupljive popravke, ki pa z realno podobo nimajo kaj dosti skupnega. A Indira za nastop v virtualnem svetu ne potrebuje teh popravkov. Javnosti je namreč ponudila pogled na svojo realno podobo, ki je nastala kot plod vsakodnevnih treningov, ukvarjanja športom in izbrane prehrane. Svetlolaska se je ob tem zahvalila vsem, ki so ji pomagali na poti do cilja, še posebej pa je izrazila srečo in veselje, ker se bo letošnje poletje lahko na plažo odpravila samozavestna.

 ''Tole je selfie brez filtra, brez photoshopa ali česarkoli, kar ljudje radi pokomentirajo, ko vidijo lepo postavo. Tole je realna slika odrekanja, ko bi oči rade vse pojedle in treniranja, medtem ko bi moja rit rada sedela. Hvala Matic Kolenc, da mi pokažeš vsak dan, da se je za stvari, ki si jih želimo vredno potruditi. S tvojo pomočjo je postal šport moj vsakdan. Hvala mojemu karakterju in The Biggest Loser Slovenija, da lahko grem letos samozavestno na plažo,'' je na Instagramu zapisala Indira, ki je na fotografiji videti še vitkejša, kot smo je bili vajeni iz malih ekranov.

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

prejšnji članek
Uradno: Kate in Meghan postali tudi sodelavki
Svet slavnih
Uradno: Kate in Meghan postali tudi sodelavki
naslednji članek
Špela Grošelj razkrila, kdaj se je začelo njuno razmerje
Svet slavnih
Špela Grošelj razkrila, kdaj se je začelo njuno razmerje