regina kogoj 14 Odkrito.si

Hude zdravstvene težave Irene Kogoj - Regine

andrew freund Svet24.si

Našli pogrešanega 5-letnika. V plastiko ovito ...

Svetlobni delavci Petisvet.si

Čigav prihod napoveduje stara prerokba?!

alenka bratusek bobo1 Svet24.si

Je ministrica Alenka Bratušek izsiljevala župana...

6_boštjan Romih z Danom in Lilo Svet24.si

Boštjana Romiha divjanje ni zanimalo

luka šulić Njena.si

Slovenski glasbenik pokazal ženin nosečniški ...

ilka štuhec Njena.si

Ilka Štuhec navdušila v kopalkah in sporočila ...

To je realna fotografija Indire Ekić! Presenečeni?
| V. M.

To je realna fotografija Indire Ekić! Presenečeni?

Indira Ekić, Planet TV

Indira je javnost seznanila z realno sliko odrekanja in trdega dela. Vesela je, da bo lahko samozavestno zakorakala na plažo …

Danes je s številnimi fotografskimi filtri in računalniškimi programi za obdelavo fotografij moč doseči osupljive popravke, ki pa z realno podobo nimajo kaj dosti skupnega. A Indira za nastop v virtualnem svetu ne potrebuje teh popravkov. Javnosti je namreč ponudila pogled na svojo realno podobo, ki je nastala kot plod vsakodnevnih treningov, ukvarjanja športom in izbrane prehrane. Svetlolaska se je ob tem zahvalila vsem, ki so ji pomagali na poti do cilja, še posebej pa je izrazila srečo in veselje, ker se bo letošnje poletje lahko na plažo odpravila samozavestna.

 ''Tole je selfie brez filtra, brez photoshopa ali česarkoli, kar ljudje radi pokomentirajo, ko vidijo lepo postavo. Tole je realna slika odrekanja, ko bi oči rade vse pojedle in treniranja, medtem ko bi moja rit rada sedela. Hvala Matic Kolenc, da mi pokažeš vsak dan, da se je za stvari, ki si jih želimo vredno potruditi. S tvojo pomočjo je postal šport moj vsakdan. Hvala mojemu karakterju in The Biggest Loser Slovenija, da lahko grem letos samozavestno na plažo,'' je na Instagramu zapisala Indira, ki je na fotografiji videti še vitkejša, kot smo je bili vajeni iz malih ekranov.

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on