mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tjaša Kokalj pojasnila, zakaj javnost ne pozna njenih dvojčic

13. 7. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
Tjasa Kokalj Jerala_m

foto: M24

Manekenka in voditeljica je rodila septembra lani, a z javnostjo še ni delila niti fotografij in imen svojih dveh deklic.

Tjaša Kokalj je vse od leta 2007, ko je osvojila naziv Miss Universe Slovenije in nastopila na svetovnem izboru za Miss Universe 2007. Tam pa se je kot edina slovenska udeleženka uvrstila v finale lepotnih tekmovanj, kjer je zasedla enajsto mesto, močno izpostavljena v slovenskem medijskem prostoru. Tega se zaveda tudi sama, a vseeno ne želi, da bi bili del tega prostora tudi njeni deklici. 

Tjaša je na Instagramu pojasnila odločitev, ki sta jo sprejela skupaj z možem Klemnom Jeralo. Številni sledilci so jo namreč vprašali, kako je deklicama ime in zakaj ju ne objavlja na družbenih omrežjih. "Strinjam se, da so otroci božji dar in zato bova v tej fazi naredila vse, da ju zaščitiva, kako bo kasneje, ko bosta želje izražali sami, bomo videli. Nikakor ne želiva skrivati punčk, ampak ju samo dlje časa obvarovati. Onidve nimata nič od tega," je zapisala Tjaša. Hkrati pa je objavila tudi to, da se bi ju objavila, če v isti sekundi ne bi bili objavljeni v vseh slovenskih medijih. 

prejšnji članek
Ste vedeli, da jih družina Cool Fotra obožuje
Svet slavnih
Ste vedeli, da jih družina Cool Fotra obožuje
naslednji članek
Saša Lendero ga čaka z dušo in telesom
Svet slavnih
Saša Lendero ga čaka z dušo in telesom